Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sponsor Pay

kisame13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z góry przepraszam, jeśli takie tematy już były.

Czytałem poradnik odnośnie tego na tym forum ale nie wyjaśnił mi on praktycznie nic

Otóż chciałbym żeby ktoś mi wyjaśnił jak działają darmowe fundsy ze SponsorPay'a. Raz próbowałem zrobić jedną darmową ankietę polegającą na ściągnięciu jakiegoś tam programu, oczywiście to był tylko jakiś syf, a funds'ów nie dostałem. Są ankiety w których trzeba podać "prawdziwe" dane i e-mail i teraz pytanie czy na prawdę trzeba podawać prawdziwe dane czy można bez żadnych konsekwencji je zmyślić i czy potem nie będę miał zaśmieconej skrzynki na e-mail'u jakimś syfem. Czytałem gdzieś coś na temat tego, że podobno powinno się używać do tego proxy, niestety nie mam zielonego pojęcia jak się tego używa, więc nie użyłem tego podczas pierwszej próby.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oczywiście że można zmyślić korzystasz z 2 źródeł: http://pl.fakenamegenerator.com/ i http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html

Fake generator używasz jak pewnie się domyślasz do generowania fałszywych danych a 10 minutowego maila, no sama nazwa mówi za siebie.

Morzesz ściągnąć program: HotSpotShield aby wypełniać ankiety amerykańskie, program zmienia Ip na amerykańskie.

Z ankietami , w których trzeba ściągać programy itp, są wkurzające, czasami dochodzą Funds a czami nie, poza tym ściągają różne śmiecie które później jest ciężko usuwać, najlepiej odznaczać pobieranie Toolabrów podczas instalacji.

Jeśli chodzi o ankiety z podaniem telefonu, najlepiej jest kupić starter 5 ZŁ i na tej karcie wypełniać oferty, ponieważ jest czasami tak że SmS jest bezpłatny a jakaś usługa sie podwiesi i będzie ci zabierać10zł miesięcznie.

Mam nadzieję że pomogłem,

Pozdr

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...