Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Patcher

mafiatyk15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,sorka zato ze pisze o tej grze tutaj na WarZ ale nie mogłem znalesc tematu o War INC.

A wiec tak uruchamiam Updater pisze tylko checing for new update i 1 2 3 4.A potem wyskakuje błąd Failed to connected do server.I zebym wyloczyl firewalla ale mam go wyloczonego i wszystko.

Prubowalem pobrac gre z platformy steam a potem z głównej strony.

Za odp LIKE.

Błagam pomocy.

Opublikowano

na początku pisze że jeżeli słowo jest podkreślone na czerwono to znaczy że w słowie jest błąd a nie dla fajnego wyglądu :)

też mi to wyskakiwało , wyłącz antyvira i zainstaluj jeszcze raz wszystko tak samo a potem włącz powinno działać dobrze ;)

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić komputer i rejestr, CCleaner polecam ,restart rutera

Ps. Masz konto Ze steam czy normalne ?

Opublikowano

Jaki restart rutera co mam go odloczyc?a komputer czyscilem z 30 razy clenerem też czyszcze co dziennie.

jak masz Ruter i taki guzik , naciśnij(wyłącz) poczekaj 3sec i naciśnij znowu(włącz) , ccleanerem rejestr zobacz też ,

ja z reinstalem zrobiłem ,ale mam steam więc nie wiem czy na zwykłym też podziała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...