Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy to jest możliwe

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie czy jest to możliwe aby na 1 shoot master yi uderzyć 2810 physical damage ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

tak ... I nie shoot , tylko hit . Co 7 atak bije 2ataki odrazu. Jak wszedł mu 2x kryt to masz sporo obrażeń.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Możliwe, że wejdzie taki duży hit. Trzeba byłoby policzyć, ale IE i 5 BT i runy na crit chance + crit dmg... dałoby się troche wykręcić

Wtedy nie jebnie fizycznego hita, tylko mieszanego. 2.8k to raczej nie możliwe..

skąd masz takie dziwne informacje? To jest dmg fizyczny przecież.

Opublikowano

693 AD z x5 BT i IE

~300% crit dmg (wiem ze tyle się nie wyciągnie ale przybliżona ilość)

693 * 3 = 2079 <<<<<< 1 hit na crit

pasywka, czyli x2 aa

2079*2 = 4158 <<<<<< 1 hit wraz z pasywką (czyli 2 hity w 1)

4158 *0.60 = ~2500 <<<<<< odejmując armor który posiada champion, w tym przypadku 40% ochrony.

TAK, jest możliwe, ale tylko na customie, bo kto lata z takim buildem i takimi runkami na normalach?

Opublikowano

runy ma pod ap mastering pod tank do tego z jego buildu wyliczyłem że miał 450 ad i 43% vampir life (czy jakoś tak ) i na 2 hity rozwalił wieżę

Opublikowano

runy ma pod ap mastering pod tank do tego z jego buildu wyliczyłem że miał 450 ad i 43% vampir life (czy jakoś tak ) i na 2 hity rozwalił wieżę

Dobre bajki z nordika. I pewnie grał jeszcze PHREAK? Nie da sie zabic wierzy na 2 hity z 450 ad.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

ja tylko mówię co on zrobił nie wiem jak ale tak było żeby mi fraps nie muli kompa to bym to nagrał i dał na zobaczenie ale jedyne co mam to tylko zdjęcie jak w 2,90 sec zadaje 2810 dmg

dobra spoko niewiem jak dalej ale dzięki za jakieś średnie wytłumaczenie jeśli znasz dalszą odp. to pisz .

Opublikowano

Dobre bajki z nordika. I pewnie grał jeszcze PHREAK? Nie da sie zabic wierzy na 2 hity z 450 ad.

chyba ze grasz wyfarmionym nasusem to sie da

ale nie da sie na 2 hity zdajac wiezy idac pod zwykly build ad ,jedynie mozliwe jest to na ap veigarze

­

Opublikowano

Da sie, nawet na 1. Tylko wieża musi mieć 100hp :D

Możliwe, że wejdzie taki duży hit. Trzeba byłoby policzyć, ale IE i 5 BT i runy na crit chance + crit dmg... dałoby się troche wykręcić

skąd masz takie dziwne informacje? To jest dmg fizyczny przecież.

Pasywka yi to co kilka aa wali dmg z aa tylko w postaci magic dmg. Magiczne dmg+fizyczne=mieszane. Po śmierci nawet jest zaznaczone jako mieszane obrażenia.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...