Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Srebro V-I

xDizzee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pytanie dotyczy tego, czy np jeżeli jestem w Srebro V to czy na koniec sezonu czy podsumowania będzie obramówka srebrna czy muszę być w srebro I. Pytam się, ponieważ sprawdziłem gościa podczas rankeda i miał złoto w 2 sezonie, a rameczki nie miał.

Opublikowano

Po pierwsze nie wiadomo czy będą jakiekolwiek ramki na zakończenie sezonu, a po drugie w sezonie 2 nie było dywizji więc albo musiał mieć złoto w czymś innym np 3v3 lub źle spojrzałeś

Opublikowano

Po pierwsze nie wiadomo czy będą jakiekolwiek ramki na zakończenie sezonu, a po drugie w sezonie 2 nie było dywizji więc albo musiał mieć złoto w czymś innym np 3v3 lub źle spojrzałeś

Ślepy to raczej nie jestem. Tylko się pytam czy jeżeli będą to czy mam szanse na daną ramkę.

Opublikowano

@up spokojnie, skąd mam wiedzieć czy grałeś w sezonie 2? I jeśli masz srebro I - V to i tak liczy się jako srebro więc ramka powinna w tym przypadku być, lecz nikt nie wie czy będą one rozdawane pod koniec sezonu.. finito

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...