Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Teleportacja MP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, jest taki cheat? spawn jest na kordach 0,0 a gosciu zrobil sobie zamek na kordach 370k !!! to jest wrecz nie mozliwe zeby tam doszedl z buta, mozliwe ze cheatem tam sie teleportowal? trzech gosci tak robi wiec chyba to cheat, pomozcie tez tak chce

22368.png
Opublikowano

A może, poprostu nie ma tam nocheat'a, on zainstalował sobie nodusa, włączył bardzo szybkie latanie i tam leciał kilka godzin.

Opublikowano

no bardzo mozliwe, a jest taki cheat? to ja bym sie tam tepnal xD

albo w weep crafcie jest funkcja przenikania przez sciany? badz nodus xD bo chodzenie po wodzie dziala na tym serwie to dlaczego nie przenikanie jest taka opcja?

22368.png
Opublikowano

może na spawnie jest guzik który teleportuje w losowe miejsce na mapie??

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

1. Może na mapie jest Command block, ustawiony przez jakiegoś opa ??? Wciskasz guzik i się teleportujesz ...

2. Jakieś przecieki w ekipie administracji - Admin teleportował się w miejsce, następnie tamte 3 osoby

3. Ewentualnie cheat ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...