Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Grą :C Proszę pomocy ! :(

YoYoPartyHard2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z góry przepraszam jeśli piszę to w złym miejscu ( nie wiedziałem gdzie to napisać a na mpcforum najszybciej pomagają ^^ ) jeśli tak jest a tak mi się wydaję to proszę o powiedzenie gdzie to napisać czy coś takiego :)

Więc mój problem polega na tym , że ściągnąłem sobie dzisiaj Ojca Chrzestnego 1 i gra nie działała po prostu się wyłączała zaraz po odpaleniu , ale znalazłem gdzieś na necie , że trzeba zmienić nazwę folderu movies na _movies :> no i normalnie działało . Przeszedłem wprowadzenie do gry i potem wyskoczyło mi tworzenie postaci no to zrobiłem sobie tego chłopka :> i dałem ok , wyskoczyło wpisz personalia no i kliknąłem w ten prostokącik żeby pisać i bach gra się wyłączyła ;/ . Myślałem że to tak jednorazowo ale za 2 i 3 razem też tak się działo . W necie szukałem jakiejś pomocy ale nic nie znalazłem więc postanowiłem napisać tutaj :C PROSZĘ Help me :C .

Opublikowano

Czyli dokładnie co bo ja to się na tym nie za bardzo znam ;c

Czyli karta , procesor , plyta glowna , ram , dysk , system op. :) Wszystko to znajdziesz prawym na moj komputer wlasciwosci i tam masz wszystko opisane , cale specyfikacje kompa

b_560_95_1.png

Opublikowano

Czyli karta , procesor , plyta glowna , ram , dysk , system op. :) Wszystko to znajdziesz prawym na moj komputer wlasciwosci i tam masz wszystko opisane , cale specyfikacje kompa

Klasyfikacja : 5,9

Procesor : ADM FX-4100 Quad-Core 3.60 GHz

Pamięć ram : 8 GB

64 bity

Karta graficzna Gforce GT640 with CUDA czy jakoś tak :D

a płyta to nie wiem wiem że z Asusa :C

Opublikowano

wyczuwam gotowca .. najlepiej zrób screena tego Błędu możliwe ze pamięc siada

ale tam nie ma żadnego błędu właśnie ;/ po prostu nagle gra się wyłącza i jest okiengo thegodfather.exe przestał działaś i są 2 guziki , poczekaj aż zacznie działaś i zakończ proces :C

Opublikowano

a ty pobrałes tą gre czy kupiłes?

@Edit nie doczytałem dziwisz sie ze ci wyskakuje skoro pirat spróbuj sciągnąc cracka do tej gry mozliwe ze pomoze

1374504508-U558502.png

Opublikowano

a ty pobrałes tą gre czy kupiłes?

@Edit nie doczytałem dziwisz sie ze ci wyskakuje skoro pirat spróbuj sciągnąc cracka do tej gry mozliwe ze pomoze

Już to robiłem na początku jak ściągany był , zaraz po instalacji ... ;c normalnie nie mam piratów ale tej gry w żadnym sklepie nie ma ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...