Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Czaje Tego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam sprawe bo tak kupiłem 800G1 i zamówiłem scorpy i tmp9 a słyszłem ze jak sie wyda 500g1 to sie dostaje bron 1 z 6-sciu a ja nic nie dostałem i nie wiem czy trzeba gdzies ja odebrac czy co prosze o dokładne opisanie tego beda 5 prosze pomuzcie

59297c5cf0539_post-57975-126164170549_thumb.jpg

Opublikowano

jak kupiles cos za G1 credyty to powinno wyskoczyc ci wtedy okienko z takim tekstem:

You’ve just capped 400 G1 Credits!!!

Congratulations! You’ve been given a promocode as your Instant Gift from our G1 Credit Counter!

To retrieve your code, log on to http://www.GamersFirst.com go to the "Gamer Profile" tab and select your War Rock account you wish the promo code to be applied to. Select the "Redeem Code" tab to view all promo codes which can be applied to your account. View the code and paste it into the text box and click "Activate Code" to use your prize in game!

.......

dalej tekstu nie pokaze ale podazaj wedlug tej instrukcji

EDIT#

UP faster ;p

2qtbevp.gif

18590.png

6201.gif

18706.png

18331.png

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

A tak w gwoli uzupełnienia i gdybyś miał problemy z angielskim to powiem Ci jak aktywować tą broń:

1. Logujemy się na G1

2. Klikasz w przycisk REEDEM CODE (prawy górny róg strony)

3. Wybierasz poz. 1 ("Code")

4. Na liście promocodów zobaczysz podświetlony na żółto i oznaczony napisem "New"

5. Kliknij w "Show Code" - Wyświetli Ci się kod który trzeba skopiować, kliknij przycisk "Close"

6. Skopiowany kod wklej w miejsce do wpisywania kodów (nad listą promocodów) i zatwierdź przyciskiem "OK"

7. Ciesz się nową bronią :)

bez zadnych stron :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...