Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy laptop pod Metka

gracz4444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie zastanawiam się nad kupnem jakiegoś gównianego laptopa, pod uciągnięcie metka/dwóch metków (jak sie uda to może jeszcze przeglądarki i media playera xD) BEZ LAGÓW. Byłbym wdzięczny za podawanie linków do konkretnych komputerów (allegro, używane itd). Sam sie chciałem za to zabrać, ale nie miałem szczerze mówiąc okazji grać na "gracie", a minimalne wymagania gier nie są kompetentne, więc licze na wasze doświadczenie ;)

Opublikowano

Na 2 metki, przeglądarkę i mediaplayera wystarczy 2-3gb ramu i procesor 2.2ghz.

Takiego laptopa kupisz za 1,5-2k PLn na allegro.

Opublikowano

na 1GB RAMu, uciągnie 2 metki na lajcie do tego jakiś proc 1.8+ i gitara.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Na 2 metki, przeglądarkę i mediaplayera wystarczy 2-3gb ramu i procesor 2.2ghz.

Takiego laptopa kupisz za 1,5-2k PLn na allegro.

nie trzeba az tyle ram, ja kiedys na 1gb mialem 2 metiny + przegladarke gg, skype bez lagow kolega natomiast przy 512ram mial 1 metina + gg, skype i przegladarke bez lagow metin tak duzo wymagan nie ma 1gb ram spokojnie starczy.

sygna1.png

Opublikowano

Ja tam mam laptop szkolny co kosztuje w granicach 300 zł nie więcej. I 2 metki śmigają jak na moim pc za 3 kafle ;p

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

do metina najważniejszy jest procesor później grafa ja polecam szukać lapka z procesorem dwurdzeniowym 2gb + ram no i najlepiej aby była karta dedykowana :)

Opublikowano

omg piszecie kolosalne ceny :) a za samo 1000zl bedzie mial lapka dwurdzeniowego z 512 grarficzka i 2-3 gb ram ^^:) celuj cos w starego od 200-500zl :) i luzem uciagnie :) popatrz nie tylko na allegro ale rowniez Tablica.pl :)

Opublikowano

Na allegro masz takich laptopów pełno. Używanych i nowych. Wystarczy ci 2gb procek 1.9 - 2.1 ghz. Grafika to nwm jaka ale żeby za słaba nie była xD. W granicach 600-900 zł kupisz. :)

Opublikowano

Nie polecam kupywać na allegro komputerów, ani Laptopów(obeznane osoby wiedzą o czym mówię...).

Jak już zabierasz się za zakup Laptopa, to najlepiej udaj się do sklepu i popatrz oferty.

Ja tutaj wyszukałem ci takiego, karta 1gb, ram 4GB, procesor taki sobie..

http://www.morele.net/laptop-lenovo-essential-b590-m490s-59-370045-14-mattled-1007u-4gb-500g-gf710m-usb3-hdmi-bt-6cell-554664/

A tutaj kod na darmowe wysyłki, jeżeli chcesz z moreli coś wybrać:

http://www.mpcforum.pl/topic/943661-kodydarmowe-wysylki-na-morelenet-techplanetpl/#entry7369406

Opublikowano

Jeżeli znajdziesz to Acer TravelMate 5742G z radeonem hd 5470m. Kosztuje ok. 1600 zł, pociągnie z 7/8 metków na dt z 800x600, chociaż z 1366 x 968 też, ale przełączanie okienek jest denerwujące.

graphic.png

Opublikowano

Metin to ci nawet na kalkulatorze z dostępem do neta pójdzie. Za te ceny co tu niektórzy podają zlozylbys kompa na którym wiedźmin 2 na ful/medium detalach by ci poszedł.

Opublikowano

tylko nie kupuj netbookow

tanie i male ale nawet 1 metka 800x600 laguje jak diabli

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Ludzie serio? W tytule jak byk "najtańszy". Szkoda mi 1600 zł na nowego, wolałbym za 300/400 używanego grata z allegro (i nawet jeśli po miesiącu sie zepsuje - TO JUŻ NIE MOJE PYTANIE I NIE WASZ PROBLEM!!!)

Ja tam mam laptop szkolny co kosztuje w granicach 300 zł nie więcej. I 2 metki śmigają jak na moim pc za 3 kafle ;p" Jakie parametry? :P

Opublikowano

Powiem tak. Ja mam intel core i7 4x 3.5, 8gb ramu, nvidiegeforce 630 2gb, to testowałem, to mi uciągnęło 23 metki i musiałem resetnać XDD

Opublikowano

Heheheheherbata CI stygnie, wypierd@laj -,- W nosie mam twojego blaszaka i twoje przechwałki, bo nie mają związku z tematem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...