Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zna ktoś hacka na MM?

Hardkor151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy są hacki do gier przeglądarkowych hmm?> ja się jeszcze ani razu nie spotkałem, a w drakensang było można sie bawić cheat engine ale tylko i wyłącznie na czarodzieju. Czy to jeszcze działa nie wiem.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Żadnych kodów nie mam:). To nie gra single:)

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Za pomocą cheat engine można spróbować ... Na nk 3/4 gier da się i nie jest to fake zostaje po odświeżeniu strony nawet.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Od kiedy są hacki do gier przeglądarkowych hmm?> ja się jeszcze ani razu nie spotkałem, a w drakensang było można sie bawić cheat engine ale tylko i wyłącznie na czarodzieju. Czy to jeszcze działa nie wiem.

istnieją cheaty na przeglądarkowe w MenelGame jesyt cheat na żebranie po kilka tyś leci na h

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otóż do tej gry jest Bot, szukajcie a znajdziecie, ale płatny już mówię to z góry :).

Co do kodów promocyjnych nie ma żadnych narazie, gdyż one wygasają po jakimś czasie, proponuje zatem być na "bieżąco"

Opublikowano

Nie ma hacków . jedyny sposób na bardzo szybkie klepanie mm to.

Skaczecie do Kopalni Hugona idziecie do Owlin ( obok kowala) bierzecie
misje serce z lodu idziecie do Wiecznej gardy przywołujecie do siebie npc po czym unbijacie je z
nich wypadaja mm zbierajcie mm przerywacie misje nie oddajciecie jej potem znowu do
kopalni przyjmujecie i tak w koło . W taki sposób mozna zarobić 10 Tys
mm dziennie .

Opublikowano

Nie ma hacków . jedyny sposób na bardzo szybkie klepanie mm to.

Skaczecie do Kopalni Hugona idziecie do Owlin ( obok kowala) bierzecie

misje serce z lodu idziecie do Wiecznej gardy przywołujecie do siebie npc po czym unbijacie je z

nich wypadaja mm zbierajcie mm przerywacie misje nie oddajciecie jej potem znowu do

kopalni przyjmujecie i tak w koło . W taki sposób mozna zarobić 10 Tys

mm dziennie .

Od którego poziomu jest to zadanie? Bo nie wiem czy je wykonałem czy jeszcze nie odblokowałem.

@edit

Sprawdziłem i nie widać by dzięki temu leciało więcej mm w Wiecznej gardzie, co do zadania nawet nie można go tam wykonać, nie jest związane z tą lokacją.

Opublikowano

1. Cheat Engine, na szybkość ataku to wielki fake, bo zobaczcie jak odbiera im hp z cheatem, i bez cheatu . Tak samo :) .

2.Istnieją "hacki" na mroczne monety, ale takie że wypełniacie ankiety, pobieracie wpisujecie login, i klikacie dodaj, to tak naprawde nie działa ale potem jak się zalogujecie do gry, ten program zapisuje wasze hasło i wysyła na e-mail twórcy "cheatu" :) To tzw. keylogger .

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie , są hacki do Drakensanga wystarczy tylko dobrze wystukać w klawiaturze , ja natomiast nie znalazłem żadnego , ale popatrzcie na Chomikuj.pl tam na pewno są jakieś i to bez tych jeba*** ankiet :) 

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

do każdej gry są cheaty tylko że jeszcze nikt może nie dodał nigdzie.

to może i jest gra przeglądarkowa ale i też jest na clienta

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

panie UP dostałeś złotą łopate za odkopanie tematu a co do samego tematu temat został juz wyczerpany wiec na co wkładasz swoje 3 grosze które nic nie daja ? zamknąć te stare badziewne tematy gdzie odpowiedz została już udzielona miesiace temu, po cholere tyle tych modów wszedzie jak i tak nie wykonują swoich obowiązków ?

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...