Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rpk74

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jakie dodatki z pośród tych pasują do rpk 74 najlepiej:Lufa precyzyjna/Ciężka lufa/Lufa zasięgowa Magazynki Viper/Magazynki o dużej pojemności Kolba Thunderbolt/Kolba stabilizująca/Taktyczna kolba Celownik RapidAim Reddot

Opublikowano

Myślę, że ciężka lufa, viperki oraz thunderbolt i reddot.

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

lufa to nie huj, tylko precka zwiększa zasięg o 100mm ale do rpg lepsza ciężka, bo zmniejsza latanie broni. thuderbolt albo precyzyjna i vipery

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

lufa to nie huj, tylko precka zwiększa zasięg o 100mm ale do rpg lepsza ciężka, bo zmniejsza latanie broni. thuderbolt albo precyzyjna i vipery

Panie liczby mówią swoje:

http://bfp4f2.tools4games.com/en/compare/result/226e86478ed636c6a02407c6e9f9d1f3702c06a656f93e955fe423fb46e2542d

Lufa to tylko kwestia zasięgu za dużo nie ma do gadania w kwestii rozrzutu

Opublikowano

Wyważona Stingray Cooperhead i BEZ CELOWNIKA!

Nie wolno kalać ruskich broni jakimikolwiek holo lub reddotami

Opublikowano

właśnie ruskie to ruskie, i bez zadnych aremykanskich (specjalnie tak napisane) dodatków, ruska broń ma zasade: nacisnij spust i rozpraszaj, z tego sie nie celuje.

ja bym vipery wsadzil, ciezka/precyzyjna i thunderbolt

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Łoooo, zasięg większy o 10 centymetrów, koniecznie muszę kupić tę lufę!!! xD

A na serio to jest dokładnie jak piszą koledzy wyżej, z tego się nie celuje, tylko napie*dala :D Choć jeśli już się uprzesz na dodatki, to precka, vipery i thunderbolt. W tej broni jednak niewiele one zmienią, musiałbyś wyposażyć się w MG/QBB.

@Down

No to dojebałem xD Sorry, jestem zmęczony :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Łoooo, zasięg większy o 1 metr, koniecznie muszę kupić tę lufę!!! xD

A na serio to jest dokładnie jak piszą koledzy wyżej, z tego się nie celuje, tylko napie*dala :D Choć jeśli już się uprzesz na dodatki, to precka, vipery i thunderbolt. W tej broni jednak niewiele one zmienią, musiałbyś wyposażyć się w MG/QBB.

Nie 1 m tylko 10cm ^^^. miało być 100m.

25hmxok.png

Opublikowano

Łoooo, zasięg większy o 10 centymetrów, koniecznie muszę kupić tę lufę!!! xD

@Down

No to dojebałem xD Sorry, jestem zmęczony :D

Mam qbb i mg36 z dodatkami

Opublikowano

na bliski dystans rpk jest dobre :) qbb bierzesz na 2 slota i lecisz ... z dodatków predator i te magazynki co już nie ma... ;/

YAY

Opublikowano

Lufa to daje bardzo dużo gdy nie raz założyłem inną lufę to na inny dystans to mi bardziej bronią odrzucało.

Opublikowano

to która lufa daje najmniejszy odrzut?

Teoretycznie na bliski/średni - Predatorka lecz według statystyk nie obniża ona rozrzutu lecz zmienia odległości między dystansami na większe.

Sprawdź tą stronkę (porównanie RPK z Thunderbolt, Viper, Predator/Precyzyjna):

http://bfp4f2.tools4games.com/en/compare/result/fad593c7781861ecef4115899eb81c8e4cbcf8ad19438387da3af79d81d3ad3b

Dokładnie różnie się tym że:

- Inna prędkość wylotowa - predator - 550; prec. - 700;

- Dystanse między bliski -> średni -> daleki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...