Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3 sezon

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem 2 misięczną przerwe od gry i mam pytanie czy shen jest dalej mocny w 3 sezonie ???

x

Opublikowano

Kolega wyżej chyba nie gra w LoLa.

Jeden z mocniejszych bruisero - tanko - casterów w grze. Można na nim budować AD/AP/HP/Armor/MR, a i tak będzie w choyy mocny.

Ruined King na shena to ostatnio must have, bardzo potężny przedmiot, dobrze kumuluje się z pasywką.

Opublikowano

Kolega wyżej chyba nie gra w LoLa.

Jeden z mocniejszych bruisero - tanko - casterów w grze. Można na nim budować AD/AP/HP/Armor/MR, a i tak będzie w choyy mocny.

Ruined King na shena to ostatnio must have, bardzo potężny przedmiot, dobrze kumuluje się z pasywką.

Pod ap to on za dobry nie będzie.

@Top

Nadal dobry, hp meta dodatkowo pomaga mu.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Shena możesz budować pod wszystko tak jak Ktoś wyżej powiedział. Jego ulti z sytuacji 2vs3 może zrobić 3vs3 i wygrać wymianę. Bardzo często banowany z powodu splitpushu.

Opublikowano

no własnie grałem nim ale normala i zawsze lubiłem nim grać ma fajny haras no i niema many :) dobra macie po likie ja go troche po as robie niewiem czy to dobry pomysł żeby miał szybciej pasywke czy to dobry pomysł ??

x

Opublikowano

no własnie grałem nim ale normala i zawsze lubiłem nim grać ma fajny haras no i niema many :) dobra macie po likie ja go troche po as robie niewiem czy to dobry pomysł żeby miał szybciej pasywke czy to dobry pomysł ??

Tak, troszkę as mu się przydaje, viable itemy z as dla niego : Botrk, Trinity, Wits End i być może Zephyr.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Tak, troszkę as mu się przydaje, viable itemy z as dla niego : Botrk, Trinity, Wits End i być może Zephyr.

no ja własnie wist end'a budowałem na as

x

Opublikowano

no ja własnie wist end'a budowałem na as

No i bardzo dobrze zrobiłeś.

A co do Trinity i Zephyra, to pierwszy raz słyszę o tych itemkach na Shena.

Zamiast nich kup coś bardziej tankowatego, typu warmog, sunfire, ga, itp.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...