Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille u sury BM do PVP

l3pr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy dawać jako drugi skill duszka ? Pierwsze mam wbite na m1 mroczne uderzenie i teraz nie wiem czy dawać w duszka, bo podobno na wyższych lvlach nie za dużo nim zdziałam. Do 50 lvl bodajże jest dobry. Co byście radzili ?

desperaxniux.png
Opublikowano

Siemka. Czy dawać jako drugi skill duszka ? Pierwsze mam wbite na m1 mroczne uderzenie i teraz nie wiem czy dawać w duszka, bo podobno na wyższych lvlach nie za dużo nim zdziałam. Do 50 lvl bodajże jest dobry. Co byście radzili ?

Powiem tak , BM musi musi musi mieć Sfere na P. Sfera to jest skill który można powiedzieć prowadzi pvp jeśli chodzi O BM'a. Duszek i Sfera to są twoje kluczowe skille. Jeśli chcesz gromić na 50 lvl sfera i duszek to mus. Potem lecisz według własnego uznania. Cofnij sobie te mroczne uderzenie tylko daj duszka a potem sfere :). Jak wspomniałem są to dwa kluczowe skille u BM'a.

bez gif

Opublikowano

Powiem tak , BM musi musi musi mieć Sfere na P. Sfera to jest skill który można powiedzieć prowadzi pvp jeśli chodzi O BM'a. Duszek i Sfera to są twoje kluczowe skille. Jeśli chcesz gromić na 50 lvl sfera i duszek to mus. Potem lecisz według własnego uznania. Cofnij sobie te mroczne uderzenie tylko daj duszka a potem sfere :). Jak wspomniałem są to dwa kluczowe skille u BM'a.

No tak ale mroczne uderzenie ładuje się w 7 sek, a sfera w 24 sek. MU walne 3 razy a sferką raz. Czyli wg Ciebie Duszek->Sfera a dalej według uznania?

desperaxniux.png
Opublikowano

Powiem ci tak, jeżeli masz ABS to możesz skille dać tak: sfera>duszek>mroczne, jeśli nie masz ABS to leć sfera>duszek>mroczna ochrona.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

No tak ale mroczne uderzenie ładuje się w 7 sek, a sfera w 24 sek. MU walne 3 razy a sferką raz. Czyli wg Ciebie Duszek->Sfera a dalej według uznania?

No tak , lecz zwróć uwagę na DMG mrocznego uderzenia a sfery , może i faktycznie dałbyś radę walnąć trzy mroczne uderzenia w czasie jednej sferki ale DMG sferki jest o wiele większe niż 3/4 kulki . Po Duch/sfera jeśli masz trochę abs'a to wtedy możesz właśnie wymaxować sobie mroczne uderzenie , jednakże jeśli nie masz abs to maxuj ochronkę. Co prawda jest to strasznie mano chłonne aczkolwiek na G1/P daje strasznie dużo :). Potem lecisz według własnej taktyki.

bez gif

Opublikowano

duszek w przeliczeniu na czas atakowania jest podstawowym skillem w pvp jak i obowiązkowym :P na wyższych lvlach równie dużo zadaja, ludzie z samego duszka wykręcają po 15k na PLu więc nie wiem dlaczego miałbyś mało zdziałać:P

1363095337-U286162.png
Opublikowano

duszek w przeliczeniu na czas atakowania jest podstawowym skillem w pvp jak i obowiązkowym :P na wyższych lvlach równie dużo zadaja, ludzie z samego duszka wykręcają po 15k na PLu więc nie wiem dlaczego miałbyś mało zdziałać :P

Gdzie tam duch 15 k no chyba że w postać 15 lvl. :) Jeśli chcecie zobaczyć jak się gra BMem wpiszcie w yt " metin2.pl Arche " jedyny BM który ogarnoł maxi maxi i jest TOP postacią na serwie. :)

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Ja bym wolał tak..

1.Ochronka - bardzo pomaga w expie jak w pvp zmniejsza obrażenia i zawsze cos tam defa da.

2. Sferka - najmocniejszy skil bm-a tylko ze długo sie ładuje.

3. Tu postawiam na ogniste ponieważ na wojny oraz do expa sie extra przydaje :] i w pvp również ponieważ podlatuje taki bodziak chce nas uderzyc wirkiem ogniste i byc moze go odepchnie oraz 3 mozna dawac mroczne jak sie lubimy cięszko expic i duzo padac lub gdy mamy postac która nas podexpi:D

4. Duch wiadomo najlepszy skil do pvp (uderza co 3 sek) powiem tylko tyle ze gdy mamy duzo szybkosci zaklęcia to mroczne potrafi uderzac co 4 sek :D

5/6. To juz co tam chcemy^^

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

polecam build:

Sfera - Duch - Ochrona - Mroczne - Ogniste

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...