Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ma ktoś z Was premium? jak tak to czy mógłby ktoś powiedzieć po ile są tam itemy w sklepie premium, bo chciałbym coś kupić a nie wiem czy warto kupić premium i czy mi starczy na coś ze sklepu premium.

Opublikowano

Niby są promocje itd. Ale nie opłaca to się ;f lepiej brać udział w war room'ie i wygrywać to ma się premium na 2 dni i wtedy z promocji itemki bierzesz ;)

Opublikowano

Opłaca się jak najbardziej kupić konto premium. Jest wiele rzeczy - dostajesz 2 Clawy dziennie, kluczy do skrzyń, masz sklep premium, w którym są obniżki, do tego dostęp do skarbca ( lub do Złotych MGL, niedawno weszły ), stroje. Możesz pokusić się o Premium w War Roomie.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Rzeczy w sklepie premium są różne, masz dostęp do skarbca, czyli do setów których normalnie nie kupisz, masz codziennie inne itemy w promocji (promocje tylko dla użytkowników Premium), posiadasz 2 claw dziennie, dostajesz xp i vp boosta, masz darmowego fryzjera i co jest naprawdę fajne otrzymujesz 6x kluczy do skrzyń.(To otrzymujesz po zakupie miesięcznego Premium). Jak najbardziej się opłaca.

mhraed.png

Opublikowano

@TOP

Koledzy powyżej zapomnieli dodać, że tego XP i VP boosta dostaje się na wszystkie postacie... więc wg. mnie naprawdę warto wydać te 6999 fundsów na miesiąc i mieć dostęp do fajnych rzeczy.

Opublikowano

Tak opłaca się kupić np. na miecha. 30 kluczy to niezła sprawa xp i vp boosty też darmowy fryzjer oferty w sklepie premium (czasem dają super bronie -60%) i skarbiec.

@up tak był ale 180 zł za fundsy to przesada. Rozumiem te 13 zł, 25 zł. Nawet za 90 to już ździerstwo...

Opublikowano

w żadnej ofercie premium nie ma 30 kluczy...jest tylko 6 kluczy przy zakupie na 30 dni,18 przy zakupie na 90 dni a na 180 dni jest to 36 kluczy więc nie wprowadzaj w błąd.

Co do premium to kupiłem na 30 dni i mocy szaleństwa nie czuje.

Fryzjer- nie mam co robić tylko codziennie robić sobie nową fryzurę...

Dodatkowy los-to jest fajny pomysł i mimo że zazwyczaj nic nie leci to i tak się przydaje

XP i VP boost-najlepsza rzecz w premium która daję dużo ale nie jest to mega przewaga

Klucze- no klucze to mogę kupić normalnie więc nie mam zdania

Sklep-szczerze jeszcze nic nie kupiłem ale czaję się bo trochę mi zostało jeszcze na jakieś drobne zakupy.Ceny są nawet dobre.

Opublikowano

@up

racja pomyliło mi się :) to jest jeden kluczyk co 5 dni (trochę słabo...)

@top

ale sam sklep premium jest wystarczającym powodem aby kupić premium (ja tylko dla tego sklepiku, wzrostów i fryzjera kupiłem)

Opublikowano

Kupować się nie opłaca ponieważ cena jest trochę za duża, lepiej wydać to na ofertę dnia. Jeśli chodzi o wygranie w warroom to jak najbardziej fajna rzecz (darmowa), fryzjer, clawy i te sprawy i kilka promocji. Jak dla mnie wygrać tak, kupować nie za bardzo.

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...