Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF3 Problem

SzokTMPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem nie wykrywa BF3 na battlelog gdy klikam multi to kaze mi go kupic a mam Premium Edition zainstalowane i zaktualizowane ze wszystkimi dodatkami

Opublikowano

Jaka date podales przy tworzeniu konta Origin ? Tez mialem taki problem poniewaz podalem za maly wiek przy tworzeniu konta w origin . Teraz musisz pisac do polskiego suportu o zmiane wieku . Albo prosic sie o przypisanie 2 innych kodow tak jak to mi zrobili

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

@up dokładnie tak :D wiele ludzi tak ma zawsze na wszelki wypadek sie podaje minimum 18 lat :)

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

I tak nie zmienią wieku -,- Pisałem osobiście i 3x spotkałem się z odmową ( Może to dlatego że ja ? xD)

Spróbuj usunąć cookies i pamięć podręczną

OndteAw.png
Opublikowano

I tak nie zmienią wieku -,- Pisałem osobiście i 3x spotkałem się z odmową ( Może to dlatego że ja ? xD)

Spróbuj usunąć cookies i pamięć podręczną

Nic mu to n ie pomoze bo mialem identyczny problem jak on , I Support przypisal mi dwa nowe kody i musialem nowe konto tworzyc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nasi doradcy są dostępni pod numerem telefonu: (+48) 223 970 840 od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 – 19:00.

Dostalem taka odpowiedz na maila jak mialem ten problem i zadzwonilem na ten numer :) . Licze na like

P.S

Radze zadzwonic tak o 11-12 wtedy szybko odbiora ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...