Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting

danielb112012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie chcę sobie zrobić serwer do Cs'a na Hostingu OwnServer i nie wiem czy jak zaplace za 14 slotow 450fps to bedzie mi lagowac cod moda I czy lepiej zrobic publiczny czy prywatny prosze odpiszcie:)

Opublikowano

Prywatny - tańszy ale nie da się zdjąć hasła (tzn da się, ale wtedy blokują ci serwer)

Na 450 fps te 14 osób powinno uciągnąć, lagów raczej nie będzie, chociaż super komfortowo nie będzie się grać (na 300 fps przy 10 osobach średnio się grało), ale myślę, że ludzie grający na codzie nie odczują różnicy między 450fps a 1000fps ^^

Pamiętaj, żeby kupować z lokalizacją w Polsce.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Prywatny - tańszy ale nie da się zdjąć hasła (tzn da się, ale wtedy blokują ci serwer)

Na 450 fps te 14 osób powinno uciągnąć, lagów raczej nie będzie, chociaż super komfortowo nie będzie się grać (na 300 fps przy 10 osobach średnio się grało), ale myślę, że ludzie grający na codzie nie odczują różnicy między 450fps a 1000fps ^^

Pamiętaj, żeby kupować z lokalizacją w Polsce.

A mogę zrobić tak że w nazwie moge podac hasło do serwera ?

Opublikowano

albo zobacz sobie tez hosting progamers my mielismy do mixow nawet nie mial 1000 fpsow tylko duzo mniej i 0 lagow bylo byl 11 slotowy,a na pukawce to Ci nie polecam to drogie gowno ciagle sie server wylaczal

Opublikowano

Możesz podać hasło. w nazwie (ale to jest zabronione) w regulaminach serwerowni pisze;d

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Tak, w panelu powinna być opcja automatycznego wgrania dproto(nwm jak jest na own'ie), jeśli nie ma zawsze możesz ręcznie wgrać dproto na serwer :P.

Opublikowano

Witam mam małe pytanie chcę sobie zrobić serwer do Cs'a na Hostingu OwnServer i nie wiem czy jak zaplace za 14 slotow 450fps to bedzie mi lagowac cod moda I czy lepiej zrobic publiczny czy prywatny prosze odpiszcie:)

Nie da się odpowiedzieć na pytanie Czy oferta XXX FPS uciągnie XXX mod , dlatego że jeżeli paczka jest dobrze zrobiona to będzie działać na każdym fps od 100 do 1000, a jeśli jest źle zrobiona to będzie lagować nawet i na 10000fps :)

Jest jeszcze problem ze na niektórych hostingach są stare niewydajne lub przepchane maszyny, ale jest ich niewiele np serwerygier.com gdzie jest po 100 serwerów na maszynę.

Tak wiec każdy kto odpowiedział inaczej na to pytanie po prostu kłamał, bo odpowiedź powinna być, "jak wgrasz dobre pluginy, i nie przesadzisz z ilością to serwer będzie działać dobrze. Jak wgrasz dziadostwo to serwer będzie lagować"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...