Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak jak w temacie czy jest może program żeby można było zrobić Dlvl na Csro nie siedząc przy kompie ? oczywiście za pomoc dam 5*

xxx

Opublikowano

Odpalasz 1 clienta [tego do dlv] idziesz na kwiatki w hotan stajesz blisko kwiatak tak aby po każdym resaniu mógł Cię znów zabić włączasz tam autoenter i dajesz start.

Odpalasz 2 clienta idziesz tam gdzie jest char to dlvl i dajesz resa w 'M' tam gdzię sie tego używa kólkiem w myszce następnie dajesz opcje w silku wchodzisz tam gdzie się zmienia konfiguracje i za ''X'' dajesz enter po czym znów uruchamiasz auto enter i ci resuje i wstaje sam :-).

Opublikowano

Wielkie dzięki masz 5* a mam jeszcze jedno pytanie jak bym chciał kupic silki na Csro i gram na tym servie ,,NcRue ,, kiedys był ,,Łż...,, to jak on sie nazywa zeby wymienic na niego silki ?:/

xxx

Opublikowano

Wielkie dzięki masz 5* a mam jeszcze jedno pytanie jak bym chciał kupic silki na Csro i gram na tym servie ,,NcRue ,, kiedys był ,,Łż...,, to jak on sie nazywa zeby wymienic na niego silki ?:/ oczywiscie div2

xxx

Opublikowano

jednak nie dziala ten twoj sposob na dlvl bo postac z ressem dziala ale na 2 postaci nie dziala zeby sam wstawal :/ jedna wielka lipa :/ jest wlaczony autoenter ale postac nie wstaje :/

xxx

Opublikowano

tylko ze jest jeden maly problem jak przelacze sie na inny profil to rozłącza mi sie internet :/------ juz wszystko dziala :D

xxx

Opublikowano

jednak NUCLEAR nawet na 2 profilu resowana postac nie chce wstawac :/ nie wiem co jest tamta ladnie resuje a ta nie chce wstawac :/ a w ustawieniach tez ustawic tak jak na tamtej zamiast X ,,enter,, ?

xxx