Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Administratora który pomoże :)

matiol22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Pisze ten temat ponieważ bardzo mi sie nudzi i męczy mnie grania na serwerach których po dniach padaja albo cos dodaja beznadziejnego . :)

Wiec pisze temat zeby ktoś zrobił serwer Typu Kwadratowa Masakra sezon 5

Moge pomoc bo chce mi sie na takim serwerze grac:)

Krotki opis jakby by mialo to wygladać.

Serwer Typu KM 5, dwie druzyny Red vs Blue, itemy za gildie, surowce normalnie leca. Wszystko normalnie :) Po prostu survival z pluginami jak na KM 5

Ja nie ogarniam zeby zrobic serwer :) wiec pisze, moze ktos sie znajdzie ogar jakis ;>

Pisac na PW

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Nie odpowiadam nawet na takie coś, szukam ogarniętego gościa a nie jakieś dziecii.. :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Za taki plugin jaki jest na km trzeba zaplacic komus. Jedyne co mozesz zrobic to factions + plugin grzegorza2047 czy jakos tak ;) Moge Ci zrobic pliczki ale to najwczesniej jutro, poniewaz serwer jail sam sie ogarnie. Pozdrawiam Maszejek ;)
Pl grzegorza2047 dodaje platnosc itemami przy zalozeniu gildi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...