Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Działający boss hack

p00x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanko odnośnie boss hacka. Wiele ludzi piszę, że już ten hack nie działa, jednakże ja dnia 29.05.2013r widziałem gracza na micro o nicku ``MVkilleur2``, który miał tego o to hacka. No to dobra, siadłem i przez cały dzień próbowałem jakoś dojść jak zrobić tego hacka, ciągle albo Xtrap się pluł, albo sposobem ``Full bypass`` micro wyłączało się po 20 sec, lub crashowało się po wybraniu wartości 500000 i zamienieniu jej potem na 1. Błagam jeżeli jest tu na forum jakaś osoba, która dokładnie mi wytłumaczy jak zrobić tego Boss Hacka, żeby działał, będę bardzo wdzięczny. Wiele straciłem mając przerwę na micro od 22.12.2012r do 25.05.2013r ;/

Opublikowano

Robię dokładnie tak jak na filmiku, ale od razu po włączeniu Cheat engine ``Xtrap się pluje`` ;/

A czy uruchamiasz injector jako administrator.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...