Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek Xenox

asterix332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuję dobrego zarobku na xenox... mam zaledwie 133 lvl eq słabe a chcę zarobić, to powiedzie jak zarobic z tym lvl na jakiś miecz z kd moba+9 um +0/1/2 i zbrojkę z kd traumy +0/1/2

Margonem plejs

Metin plejs

Opublikowano

załatw sobie tp na smoka nie koniecznie tego w v7/8/9 najlepiej v4,5,6 bufa i ciśnij i drop zwoje, mieszaj sr i sprzedawaj po 20-30sm. od 55+ lud ;d albo 20+lud ;d

Opublikowano

mam 146 lvl eq na 140 obecnie ide do v8 dropić zwoje do eq na 145, jak narazie dowódce z v6,v7,v8 dedam bez marmura ;P smoka w v6,v7 też padają teraz szukam smoka w v8, a co do dawania rady to z bufem 100/73/83 daje rade full spota w v9, czasem dedną ale mam broń na 140 53 sr kd mob +9 kryt +7 i um +0

czyli kolejne pytanie...

jak zarabiać na 146

Margonem plejs

Metin plejs

Opublikowano

@Xadiar - wiedza tostera... Luda, Traumy, Masakry i Uma się robi, ew. dropi z Azraela -.-

@Top Najlepiej dropić zwoje (Zemsty/Trucizny - na ten lvl) albo robić bronie 50 sr (15 nieumarli) 20 um (15 luda). Równie dobrze możesz dropić ulepszacze (v3-v5).

Na 146 V9 - Niezdary, Ciernie - Najdroższe chyba zwoje na Xenox'ie :) Expienie za itemy, etc. Dzika Ziemia - Metki (Zwoje Leczenia, Bezsilności, Udawanej).

Opublikowano

20 Um 15 nieumarli. EQ Full nieumarłe, full Strzały, miecze. KD w broni Um +0/1/2/3/4/5, powtórki +6 i Potwora +9. W Zbroi Trauma +0/1/2/3/4/5 Vit +9, uchylenie +7 (Def nie jest potrzebny). Możesz zrobić full na diabły (Niebiańska Śmierć).

Opublikowano

potrzebuję dobrego zarobku na xenox... mam zaledwie 133 lvl eq słabe a chcę zarobić, to powiedzie jak zarobic z tym lvl na jakiś miecz z kd moba+9 um +0/1/2 i zbrojkę z kd traumy +0/1/2

Opublikowano

chce grać i już :>

mam już 158 lvl kolce szarego no i eq na 145 :> teraz chce się zająć robieniem eq ale mi to nie idzie :(

Margonem plejs

Metin plejs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...