Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągle wkurwienie

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam taki nietypowy problem, od kilku dni chodzę ciągle wkurwiony sam nie wiem dlaczego. Praktycznie wszystko potrafi mnie zdenerwować.

Wie ktoś jaka tego przyczyna ;d?

Opublikowano

Jakies przezycie z przeszlosci cie moze drazni . Wez cos na uspokojenie albo zagraj w postal 2 ;3

Opublikowano

może być to spowodowane przez : dojrzewanie , dziwne wydarzenie które siedzi ci w głowie , szczególnie przez pogodę , złe odżywianie itp. Ostatnio byłem ciągle zmęczony nawet jak spałem 10 godzin , niemrawy itp. Jak zacząłem brać witaminy i magnez rozpuszczalne w wodzie (dostaniesz w każdym sklepie) przeszło mi :P

Opublikowano

Też miałem kiedyś tak samo i to przez sen jak kilka osób powiedziało. Mało śpisz? Może to jest przyczyną;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

na pewno nie graj w gry, nawet w metina . Wciągniesz się spali ci broń i rozjebiesz kompa sam wiem z własnego doświadczenia, chwila euforii a potem nie masz na czym grać ;D

Opublikowano

na pewno nie graj w gry, nawet w metina . Wciągniesz się spali ci broń i rozjebiesz kompa sam wiem z własnego doświadczenia, chwila euforii a potem nie masz na czym grać ;D

Coś Ci się pojebało. Euforia to pozytywne uczucie.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Postaraj się odpocząć np. grając w Metin2. ;)

Jebłem, możliwe że to właśnie przez tą grę jest taki wkurzony, jedna z niewielu najbardziej wkurzających gier :f

@top

Nie graj w M2, Tibie, CS-a i wszelkie gry w które grają Polacy, słuchaj muzyki. Możliwe też że to nieuleczalne i jesteś chory na bycie polaczkiem którego wszystko wkurwia.

Opublikowano

Zrelaksuj się.

Rozrywka pomaga na wszystko pooglądaj ulubione filmy, posłuchaj muzyki, pograj w coś tylko nie np. w CSa bo może podziałać w drugą stronę.

No i kurwa najważniejsze! Bierzesz hajs, idziesz do sklepu, kupujesz wódkę, szukasz znajomych albo lustra, pijesz.

Opublikowano

Popraw się w końcu z tej matmy i nie będziesz się denerwował. Z resztą coś słyszałem że z jedną pałą można zdać. Czymam za Ciebie kciuki :)

Chuja ni mozna <3

@Top

Fapnij sobie, pomaga :)

1377774857-U369478.png

Admin Cienia
Opublikowano

Ja tak mam od poniedziałku do piątku, czasem też sobota gdy cza iść do roboty, w niedziele w sumie też jak się budzę i patrze że już 11 rano : )

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...