Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Famas i MG36

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minimalnie celownik do góry

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

ja na 328 waliłem z mg36 + m145+ brutus może o 0,5mm wyżej niż kropka.

FAMAS faktycznie ma bulldrop, bo na 200 nie mogłem nawet podnosząć o 2mm trafić, dopiero jak wywalilem 3 kulki na ślepo, to później już wszystkie trafiały.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dodaj do FAMAS'a dodatki z pakietu Kreftdur i Nemesis, to sobie zobaczysz xD :P lol hehes :D

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Tyle, że kropka np. w Reddocie jest na tyle mało precyzyjna z ponad 200 metrów, że przy tak małym bulletdropie jak 25 cm nie ma żadnej różnicy, bo zasłania ona większy obszar. Dla porównania snajperka z takiej odległości potrafi chybić o grubo ponad metr, co w połączeniu ze śmiesznie niską prędkością wylotową (ciekaw jestem czyj to pomysł) daje chory rezultat i nie ma się nawet o co kłócić.

No i polecam jeszcze zaznajomić się ze zjawiskiem tzw. "initial deviation", które o ile dobrze pamiętam nie jest brane pod uwagę w porównywarce.

@UP

Predator lepsza jak dla mnie, Famas to nie broń do ubijania z dystansu na siłę. Do tego już nawet MP5 lepsze.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kto chce kampić z famasem to:

- Nemezis dla małego odrzutu

- Viper żeby dodać kilka naboi + zwiększyć obrażenia

- Precyzyjna aby zmniejszyć bulletspread (rozprysk pocisków)

- M145 lub Desert M145 dla powiększenia.

Miałem Deserta M145 na tydzień i mój najlepszy range kill z famasem i predatorem to 140m. Teraz niestety powracam do RapidAima :/

Z precyzyjną bym miał napewno więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...