Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zilean Support

Santiago#8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o tej postaci ? Nie widuje tej postaci czesto w grach. Warto jest ja kupic i grac nia np. rankedy ?

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy jest to słaba postać :/. Mało kto nią gra. Nie przydaje się ona za bardzo w późniejszym etapie gry gdzie wszystko dzieje się na jednej linii . Jeśli chodzi o supporta to też rzadko go widuję. Bardziej na supporta ci polecam Nidalee. Ostatnio widziałem sporo osób które idą tą postacią na suppa. Co do Zileana to po prostu ci tego nie polecam , co prawda sa osoby co Masterują Zileana ale takich osób jest naprawdę garstka.

bez hejtu , to po prostu moja prywatna opinia ;)

Pozdro ;)

bez gif

Opublikowano

Może i jest to twoja prywatna opinia ale co do tego że nic nie robi w late to się nie zgodzę.. Ulti przy dobrym spamowaniu skillami wynosi jakieś 60 sekund a jest to ogromna przewaga jeśli rzuci się na odpowiedniego sojusznika. Na linii równie dobry do nękania przeciwników bombkami oraz szybszy exp dla sojuszników.

Zdecydowanie możesz kupić tym bardziej, że kosztuje jedynie 1350

Opublikowano

Zilean na supporcie zły nie jest, ale moim zdaniem lepiej nim chodzić np. na mida.

Niby ma ten poke+odrodzenie+buff na ms., aczkolwiek jest dużo lepszych supportów.

Jak grasz normale to możesz kupić, ale na rankedach za bardzo nim nie pograsz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Odrodzenie, buff ms, cd -10 sec, do tego ta cudna bomba. To sprawia, że jest on cudnym supportem. Jednak ja go wole robić full AP ponieważ wtedy odrodzona postać ma full HP. A ta bomba to robi ogromne dmg + cd -10 sec czyli kolejna bomba. Ehh, świetna postać.

Opublikowano

Nie opłaca się.

Jako support jest bardzo słaby. Łatwo go kontruje np. Leona, która na drugim levelu wraz z ADC może go zniszczyć. W late może jest troszkę bardziej użyteczny, ponieważ w początkowej fazie gry jest baaardzo łatwym celem.

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...