Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc

MentalicaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Po pierwsze nwm czy to dobry dział (jeżeli nie prosze moderatora o przeniesienie).

Przejdzmy do sedna.

Więc mam steam gram an 800x600 open gl mam widows 8 dosc dobry sprzet jak na cs. Pingi mam od 10 do 45..

Problem jest w tym ,że mam dość duze problemy z fpsami , mam ich dosc malo (czasami nawet do 8 a tak to to w normie 30-40) .. Probowałem komend takich jak - fps_max (101. 99) cl_cmdrate 101 rate 25000 ex_interp 0.01 cl_updaterate . Dostałem nowy sprzet i nwm czy trzeba cos instalowac czy cos zeby to pomoglo . Prosze o szybkie rozwianie tematu :)

Opublikowano

Hmm,spróbuj najnowsze sterowniki karty graficznej ściągnąć,direct x też jakiś najnowszy nie wiem jaki jest,ja mam narazie 9.0c i idę zobaczyć czy mi bd śmigać lepiej bo też mam ten sam problem ze spadkami FPS -.- :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Cs nie jest kompatybilny z win8, więc na niektórych kompach mogą być z tym problemy. Nie wiem dokładnie od czego to zależy, ale znam kilka osób, którym na win8 cs chodzi dobrze (100+fps), a drugim z lepszym kompem chodzi gorzej (30fps).

Ja mam również problemy z cs'em na win7, dlatego zrobiłem dualboota i wszystkie gierki mam na xp, a nowsze tj. f1 2012, gdzie potrzebny jest directx 9 mam na win7^^ Polecam ci to samo.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...