Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Project X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcielibyście uczestniczyć w takiej imprezie jaka jest przedstawiona na tym filmie? i wogole co sądzicie o tym filmie?

Opublikowano

Film 10/10 , nic podobnego wcześniej nie widziałem , sam pomysł genialny ;p - co do uczestnictwa oczywiście, ale na polskie realia ciężko było by coś takiego zorganizować.

Przygarnę kod bonusowy do WoT !

Opublikowano

Ja mogę iść na taką balangę u kogoś ale u siebie taką nigdy bym nie zrobił wszystko bym miał rozwalone xD.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No wlasnie, polskie realia... Ale kurde oglafdalem ten film 3 razy i nie moge przestac o tym myslec. Chce to przeżyc, chociazby we śnie :)

Opublikowano

Ja mogę iść na taką balangę u kogoś ale u siebie taką nigdy bym nie zrobił wszystko bym miał rozwalone xD.

Wszyscy tak mówią, dlatego nie ma takich rzeczy u nas ;)

No wlasnie, polskie realia... Ale kurde oglafdalem ten film 3 razy i nie moge przestac o tym myslec. Chce to przeżyc, chociazby we śnie :)

Żeby coś podobnego przeżyć, wcale nie trzeba takiej ogromnej imprezy, wystarczy zabalować za dużo, na prawdę ;)

@top W sumie film fajny, ale troche taki.. przewidywalny? Jest impreza, źle się skończy. Ciekawy jest tylko przebieg tego..

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Chcielibyście uczestniczyć w takiej imprezie jaka jest przedstawiona na tym filmie? i wogole co sądzicie o tym filmie?

Dobra komedia, uśmiałam się przy niej. Niemniej to jest film. Stworzenie takiej imprezy jest praktycznie niemożliwe. Wiem, że były podobne akcje (nawet nie tak dawno temu u jakiejś dziewczyny), ale projekt X wybiega daleko ponad to. Normalnie nie przeszłaby taka akcja z policją, jakieś zamieszki z dilerem i spalenie połowy osiedla. Chociaż nie powiem - przeżyć coś takiego byłoby fajnie. :D Oczywiście nie w swoim domu. xD

Opublikowano

Podobne imprezy się zdarzają z tego co wiem. Chciałbym coś takiego przeżyć xD

Czy chciałbym uczestniczyć w takiej imprezie? Nie. A co do filmu to średniawy. Kwestia gustu, wolę ambitniejsze kino.

@up realne piersi są ciekawsze

Bo jak to Zavetti napisał większość userów propsuje jakieś chujowe bezbeki zamiast dobrego kina. Sam film na FW ma ocenę ~6, były już lepsze komedie...

Opublikowano

Czy chciałbym uczestniczyć w takiej imprezie? Nie. A co do filmu to średniawy. Kwestia gustu, wolę ambitniejsze kino.

@up realne piersi są ciekawsze

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Chciałbym uczestniczyć w takiej imprezie. Miałem okazje, ale byłem chory;/ Nie było extazy, ale pełno wiary naokoło domu i policja też była ;D Film 10/10

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...