Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Ręczna aktualizacja PB

error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ręcznej aktualizacji dokonujemy wtedy, kiedy PunkBuster sam się nie zaktualizuje i kikuje nas na 0 minut.

1. Wchodzimy na http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-wr.php

2. Pobieramy plik PBSetup i instalujemy PB.

3. Z zakładki add a game wybieramy grę WarRock i klikamy OK. (screenshoot)

4. Zaznaczamy WarRock w głównym oknie i wybieramy zakładkę check for updates, PunkBuster zaktualizuje się do najnowszej wersji.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Wlasnie ;p^^

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

Nie ma nigdzie ;/ Że moderatorowi się nie chce przykleić to jego problem. Spam jest przez to że nie da się tu niczego znaleźć. Jakby był porządek to bym tego nie napisał. Jeżeli był już taki topic to przepraszam.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Opublikowano

Nie musisz

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano
Nie ma nigdzie ;/ Że moderatorowi się nie chce przykleić to jego problem. Spam jest przez to że nie da się tu niczego znaleźć. Jakby był porządek to bym tego nie napisał. Jeżeli był już taki topic to przepraszam.

No to mnie kurwa dobiło. Nie chce mi się? Nie chce mi się zamiatać po waszym spamie bo spamicie wszędzie. Jak ktoś używa opcji szukaj to znajdzie odpowiedź na pytanie nawet na ostatniej stronie działu warrock. Ale nie bo wy musicie mieć wszystko pod nosem, a mod musi siedzieć 24h na forum i robić co chcą userzy... n/c

bez gif.

Opublikowano

Kaka wiem że nie masz tutaj łatwej pracy, ale sam się jej podjąłeś. Nie mówię że bym to robił lepiej.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

• Dodaj nową pozycję...