Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CO-OP

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje ze znajomym zagrać w CO-OP i odpalamy 1 (lub 2 misje) odpalamy BF3 i pisze ciągle: Wczytywanie...

Po tym wyłącza sie BF3 (próbowaliśmy ze znajomymi i tak samo a innym działa).

Prosze pomocy bo chcemy odblokować bronie.

(jak co to nam obu działa płynnie BF3).

Za pomoc like ! (nie za spam lub treści nie na temat).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niestety, ale jak cały Battlefield, to gra stworzona z bugów ;] Musicie próbować ciągle do skutku, jeżeli po jakiejś minucie wam się nie włączy, rozłączcie się i próbujcie znowu.

Już dawno temu pytałem się o to na forum Battlelog, lecz odpowiedź od wielu graczy, jak i moderatorów, była taka sama.

Opublikowano

też tak miałem próbuj do skutku i jak ty zakładasz "serwer" i nie odpala to powiedz kumplowi żeby on zrobił i ty dobij o zobaczcie czy odpali

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Po co odświeżasz temat? Została udzielona już odpowiedź, taka jaka została mi udzielona przez moderatorów Battlelog'a, a od takich osób to są pewne informacje.

Poza tym szczerze wątpie, że po tygodniu by wam się nie udało połączyć, domyślam się, że nawet nie próbowałeś. W tygodniu sam chciałem z kolegą pobawić się w co-op'ie to wystarczyła druga próba i nas połączyło, czasem się zdarza, że z 10 prób i nic, ale jak chcesz pograć w trybie współpracy, to najpierw potrenujcie z kumplem cierpliwość, czasem to trochę trwa.

Opublikowano

Też mam taki problem i "specjaliści" z battleloga nie pomagają. Od zakupu gry (2 miesiące) próbuję zagrać w coopa. Nie udało mi się do dzisiaj. Dzięki za pomoc...

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...