Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to bug..? Jak go naprawić?

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, miałam ostatnio reinstala więc zainstalowałam od nowa minecraft, wyszła nowa wersja, zrobiłam update'a, wchodze na nowo wygenerowany świat, i paczam, widzę nick w oddali "minecraft" Ide za nim, doszłam na koniec mapki, a on nadal widnieje w oddali. Taki nick jak na multiplayer, jak to naprawić? Coś jest nie tak ;/

Opublikowano

@up Co to ma do rzeczy? -.-

Na każdym stworzonym świecie tak masz? Na multiplayer też to masz? Reinstalowałaś MC? Nowsze sterowniki? :P

Opublikowano

Hmm ... Launcher czy pirat ?? Jeśli ten drugi, pobierz innego i sprawdź, czy nie będzie zmiany ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

PirAT ;O nie widzialem w życiu spiraconego minecrafta ) jest tylko dostepny orginalny stary luncher minecrafta w sieci który jest ORGINALNY hehe tylko wycofany i niedostepny w legalny sposób... Lecz jesli ktoś posiada takowy to force update i smiga :)

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

zainstaluj najnowszą jave i reinstall minecrafta

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Oki, już działa.

kolejna prowokacja / fake w stylu herobrine

Napisałam idioto, że myślę że to bug bo pewnie coś się zmieszało z single i multi, a nie myślę, że to kolejny nawiedzony błąd gry z legendy którego nie było. Masz niedowład mózgu czy czytać nie umiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...