Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chciałbyś zagrać na serwerze Nowy Świat?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Chciałbyś zagrać na serrwerze podobnym do serwera Rikowego i Huska?!

Serwer wymagałby premium(da sie to ominąć) i paczki modow ktora wazy ok.100mb !

Opublikowano

Dobrze by było jeszcze wiedzieć, co to byłby za serwer. W ogóle go nie opisałeś, to jak Ci odpowiedzieć?

Co do modów, to jestem przeciw.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dobrze by było jeszcze wiedzieć, co to byłby za serwer. W ogóle go nie opisałeś, to jak Ci odpowiedzieć?

Co do modów, to jestem przeciw.

Opisalem : Serwer Nowy Swiat.. wystarczy ogladac rikowego i huska

Dlaczego przeciw?

Opublikowano

Ja nie znam serwera Huśka ani tego drugiego. Każesz nam obejrzeć ten film, żeby zrozumieć co to za typ? Jakby nie można było napisać.

Większość nie ogląda jego kanału.

Do modów jestem przeciw, bo męczące jest je instalować, a jak chcesz wejść na inny serwer, to usuwać.

Opublikowano

Pan Taylor bardzo dobrze gada. Każesz nam oceniać swój pomysł na podstawie ludzi, których nie zna 99,9% polaków. Where is logic? Wstaw chociaż mały opis, to może więcej się osób wypowie i jest szansa, iż będą bardziej przychylni. Mam nadzieję, że nie będzie to serwer premium, bo naprawdę nie znajdziesz żadnych graczy. Ludzie bez oryginalnego Minecrafta to naprawdę duża część graczy.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Jestem na nie.

Nie oglądam Huśka, więc nie wiem, o co chodzi zupełnie - nie mam zamiaru oglądać. Gdybyś dodał mały opis, jakby to wyglądało/o co mniej więcej chodzi, zainteresowanie byłoby większe. Paczka modów też mi nie pasuje. Jak dla mnie bez sensu taki typ servera - to jest tylko moje zdanie na ten temat ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Bezsensu. Ja na pewno nie wejdę w takim razie.

Zauważ, że oni grają ze znajomymi, a nie z obcymi. Zawsze trafi ci się ktoś, kto wszystko zepsuje.

W dodatku mody, to już mnie odstrasza na maxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...