Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DNS Pack server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie małe pytanko, chciałem założyć serwer DNS Techpack, mój problem polega na tym że nie mogę założyć Serwera DNS gdyż, gdy instaluje na serwer mody DNS a potem instaluje bukkita to mi się DNS'a wszystkie mody usuwają, próbowałem też na odwrót i jest ten sam problem. Hosting mam na pukawce i nie wiem czy to od tego. Widziałem że są serwery tego typu. Z góry dziękuje i jak w złym temacie napisałem to niech mi admin przeniesie.

Opublikowano

1. Dns techpack to jeden wielki bug ;p

2. Serwery techniczne wymagaja dobrego sprzetu nie jakiejs tam pukawki

3. trzeba ogarniac mody i zasade dzialania takiego serwera by go robic ;)

5. 2mc mapa takiego serwera przy 15 graczach potrafi zjesc 40Gb ramu po 8h od restartu ;d tyle co maszyna pukawki gdzie hostuja 20 serwerow na sloty

Teraz już wiesz dla czego takie serwery padaja jak much i te liczace sie zazwyczaj sa platne i to w dodatku na zachodzie. To samo z hostingiem popatrz na ceny jak swisna 20-30 ojro za 20 slotow na dns to bierz i całuj w stopy. Takie serwery wymagaja mase pracy i poswiecenia graczy w tym i finansowego duzego wsparcia, gdyż maszyny za darmo nikt nie da a na srukawce to mozesz sobie postawioc jednego slota

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...