Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Official Trailer - Triador

`Rafau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy serwer się czymś wyróżnia, czy Oldscool? W filmiku widziałem tylko skille, katakumby, i parę zwykłych map. Trailer ładnie zrobiony, natomiast to że jest ForGame już go przekreśla.

sygnatura2.png

Opublikowano

Czy serwer się czymś wyróżnia, czy Oldscool? W filmiku widziałem tylko skille, katakumby, i parę zwykłych map. Trailer ładnie zrobiony, natomiast to że jest ForGame już go przekreśla.

To nie do końca tak wygląda. 4Game sponsoruje serwery, robi zabezpieczenia, ale nie ingeruje w pliki i administrację.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

To nie do końca tak wygląda. 4Game sponsoruje serwery, robi zabezpieczenia, ale nie ingeruje w pliki i administrację.

Tak czy siak, wiadomo jak było z albatorem, nie wierzę żeby 4game nie zdawało sobie sprawy ze pliki są kradzione, zresztą nawet jak pojawiła się prezentacja już o tym wiedzieli a nic nie zrobili. Tak się po prostu nie robi - ukraść komuś nową mapę, jakieś moby, itemy, ukraść jakiś nowy system, ale ukraść całe sf? Zresztą jak chcesz na ten temat pogadać to można gg (masz chyba moje) albo pw.

AW.

Ładnie zgrałeś napisy z muzyką.

sygnatura2.png

Opublikowano

A z4z0l Ci nie podesłał ostatnio mojego gg? Generalnie ciekawych faktów się dowiedziałem, jak masz czas to moje gg: 35896527.

@topic

Nagranie ładne, fajna kompozycja, może być ciekawe.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Tworzone, czyli kupione, tak?

Rozumiem nie wiesz co to znaczy tworzyć ? Tworzone to są takie które ktoś robi od 0. Sam je tworzy, buduje, rozumiesz.

Kupować to znaczy że wiesz komuś dajesz kase i wtedy ten ktoś Ci daje pliki.

Mam nadzieję że już zrozumiałeś pojęcie tych dwóch wyrazów. W google jeszcze możesz poszukać definicji jak chcesz.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...