Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tu się dzieje?

error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawniej to forum coś znaczyło. Był porządek, fabi wrzucał fajne haki, ogulnie luzik. Teraz jak tu patrze - 2/3 postów to spam. Pytania dzieci neo jak wklejać na 5 slot. Żenada. Mam nadzieje że coś się tu zmieni w najbliższym czasie. Mogę zostać nawet modem.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Masz racje że dzieci neo zakładają nowe tematy a co drugi to taki sam. Za takie coś powinny sypać sie bany, tak nie było ty co pół godz nowych tematów.

Moderatorze zrób coś z tym.

Opublikowano

NAJWIEKSZYM jak dla mnie bledem jest zamykanie tematow zamiast odrazu je usowac ! i powinno byc tak jak juz pisalem kazdy hak ma byc sprawdzony a nie "macie haka nie wiem czy dziala bo mnie to jebie, zajebalem go z innego forum, jak sie podoba to 5* a jak nie to spadaj" ....

error ogólnie

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Tak takie tematy powinny zostać natychmiast usunięte. Niestety to już nie jest stare MPC :/

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Opublikowano

Co sie dzieje?

Przekarmiłeś trolla?

Z ciebie może być moderator którego Seldek wyrzuci po 2 dniach...

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Pucio ty żydzie. Sam fakt jakim bez honorowcą kibicujesz świadczy o tobie. Chyba wiesz co robią na ustawkach? Zamiast 12 przychodzi ich 24. To słyszałem o Cracovii.

Twoje dziecinne posty to już przegięcie na maksa. Chcesz się komuś podlizać? Idź wyliż dupy modom i adminom.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Opublikowano

Piszcie co chcecie ale na MPC jest już taki syf że ŻAL dupe ściska. Znajdzcie nowego lepszego moderatora i huj i tyle, bo ten noooobek co teraz jest, to jest poprostu niepowiem co ...

JAK POMOGŁEM DAJ 5*
Opublikowano

Jeżeli wam się nie podoba praca moja i kilo_kartofli (czasem nawet kokosz zajrzy) to po prostu mówimy bye.

-Usuwam tematy spamerskie

-Zamykam tematy, które mogą się przydać użytkownikom "szukajki"

-Warnuje ostatnio dość ostro i nie przestanę dopóki to WY userzy nie opamiętacie się.

Forum nie jest zależne tylko od moderatorów, ale także od userów. Zastanówcie się nad tym.

A jak już kokosz wspomniał:

W prawym górnym rogu ekranu jest taki krzyżyk, do którego użycia zachęcam niezadowolonych.

kthxbye

bez gif.

Specjalista
Opublikowano

Nie no fakt faktem że troche tu nie porządku na tym dziale ale to załeży od noobów które odwiedzają to forum. To nie powód żeby takie ****** tematy zakładać ... Żal niemacie innych pomysłów na nabijanie postów?

PS: Error 2PAC 4 EVER!!! Tak trzymaj :]

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Już się zaczyna. Pierwsze mieli pretensje do owl'a że jestem złym moderatorem i za nic wstawia bany. Z musiakiem było podobnie. A Omfg dawał warny za nic. Teraz to czepiliście się dobrych dwóch i zaufanych użytkowników którzy z góry powinni zostać wybrani bez naboru na moderatorów.

Zrozumcie każdy ma prywatne sprawy i nikt nie siedzi 24/24h.

k2networkiv2.png
Opublikowano

bo ohnoes to ja, omfg wasz byly moderator kotqi ; * mam 40% jak cos, za patelnie i za cos tam jeszcze ; O Ale w koncu chcieliscie mnie i owla wykastrowac jak bylismy moderatorami, a teraz wam tego brakuje.. huh zdecydujcie sie w koncu : O

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Mnie denerwuje na tym forum, że każdy NeO pisze 50 tematów dziennie i wszędzie pisze to samo...........,,wklejcie mi broń'', ,,dajcie porządnego hacka''itp. Kaka ma rację że sytuacja na forum nie zależy tylko od moderatorów ale również od użytkowników i tak jak prokiller powiedział moderator nie jest w stanie siedzieć 24 godziny na dobę, każdy ma inne sprawy np. pograć w WarRocka ;p i NeOkidy wykorzystują moment kiedy nie ma modów i niestety spamują.....

Proponuję bana dla tych użytkowników którzy mają ok.30 postów a dołączyli np.dzisiaj

Racja......kaka jest dobrym moderatorem......tylko trzeba takich więcej.......

2pac.jpg
Opublikowano

Ja mam 100 % i sie nie chwale a nie mozesz dac bana na dluzej ? i czemu po raz kolejny to pisze zamykasz tematy zamiast odrazy do kosz ?

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

eee... powinieneś/aś odrazu usówać tematy tego typu: wkleje bronie za darmo lub zróbcie mi hacka na... . to jest bez sensu bo połapać sie nie można, najlepiej usówać odrazu niepotrzebne tematy i ban na kilka dni lub za: wkleje bronie za darmo lub zróbcie mi hacka na... na zawsze :/ ahh

NIGDY NIE HACKUJ NA POLSKICH SERVERACH !!!

.:Masz coś do mnie?:. _ Masz? to co w morde chcesz?

You are lifeing: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

I kill you: /\/\/\_________________________________________________

Pomogłem, daj 5* pls :P

Opublikowano

mnie to dopiero te dzieci neo zaczynaja wkurzac od rana spamuja mi gg o 5th slot no zal mi ich nie poszukaja po necie (www.google.pl) tylko czekaja az im wszystko sie pod nos połozy opamietajcie sie

Robie Avatary i Sygna
Opublikowano

Ehh Kaka... 7 czy 14 dni bana, co to jest? Proponuję bany na miesiąc albo odrazu na zawsze na IP i tu nie wrócą.

Ktoś mówił, żeby banować wszystkich, którzy w jeden dzień 30 postów nabili. To znaczy, że np.: ja musiałbym dostać bana. To, że ktoś napisze 30 postów w jeden dzień to nie znaczy, że spamuje, ważne jest czy posty są na temat. Ja raz w jeden dzień koło 28 postów napisałem (36- do około 70)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...