Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Penta Steal

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zagrać sobie Normala Ryzem. ( Tutaj pozdrowienia dla Kash-y za build do Ryze-a )
Gra nie wyglądała dobrze. Jedyna linia, która wygrała to mid. Rozgrzmociłem Anivię ( podobno moją kontrę ) 3/0. Potem kille leciały równo. Doszedłem do wyniku 15/5. Ostatni TF był bardzo zaskakujący:

http://www.youtube.com/watch?v=FWLpqf-P90M

Jedyne co udało mi się wykrztusić to :

- "Shaco... Why?"

Po tym TF-ie wygraliśmy grę :D

Edit: Nie był to ranked i przy okazji był to otwarty 5 VS 5 Team-Fight dlatego nie jestem aż tak wkurczony ( Grunt to nabić First Win-a ) :D

Edit2: W moim serduszku to będzie dla mnie moja prywatna Penta <3

Diss_Stream.png

Opublikowano

Zamiast Wywalic Q czekales az wszyscy odejda i zostawia ci killa az dobijesz Basic hitem ?

Nie wina Shaco tylko tylko twoja ...

No bez obrazy ale WTF ..

Masz 2 skile po cd. I czekasz i bijesz hitami ?

Edited_1.png

Opublikowano

Zamiast Wywalic Q czekales az wszyscy odejda i zostawia ci killa az dobijesz Basic hitem ?

Nie wina Shaco tylko tylko twoja ...

No bez obrazy ale WTF ..

Masz 2 skile po cd. I czekasz i bijesz hitami ?

zgadzam się tez własnie patrzyłem to nie twoja penta tylko twojego teamu ty tylko dobijałeś

x

Opublikowano

Caitlyn 7/8/12 [ Nie było jej w TF-ie bo AFK ]

Nasus - -/-/

Leona 7/9/26

Shaco 4/10/18

Ryze 16/5/19 [staty przed Quadrą]

Liczyłem na "hejt" ( norma ). Zacznijmy od tego, że swoimi wcześniejszymi poczynaniami w ogóle doprowadziłem do tego TF. Po drugie, jak zauważyliście w ogóle nie ma spiny. Zero Flame-u z mojej strony wobec Shaco.

Po trzecie. Jeszcze raz dokładnie obejrzałem ten film. Jeżeli waszym zdaniem "tylko dobijałem" to ja nie wiem co was usatysfakcjonuje. Miałem "zjeść" Voliemu pół HP z "q" ?Proszę o to abyście zwrócili uwagę na AOE z Ulta.

Z czystym sumieniem mogę stwierdzić iż była to w pełni zasłużona "niedorobiona penta".

Mogę jeszcze wysłać na hosting Demko z całego meczu [ Dla kompletnych niedowiarków ] :D

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...