Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Spis komend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, yo jeżeli było dawajcie linki ;)

Bez zbędnego rozpisywania komendy, działają bo testowałem je u siebie. Nie za dużo tego jest, ale macie to co znałem.

/e no_read_delay 0/1 - Włączanie/Wyłączanie czasu oczekiwania na następne czytanie KU
/e drop_moon 0/1 - Włączenie/Wyłączenie dropu szkatułek Blasku Księżyca
/e valentine_drop 0/1 - Włączenie/Wyłączenie dropu czekoladek i róż
/e xmas_song 0/1 - Włączenie/Wyłączanie piosenki Świąt (xmas)
/e arena_close - Wyłączenie areny walk
/e threeway_war 0/1 - Włącza/Wyłącza bitwę
/e threeway_war_open_gate1 0/1 - Włącza/Wyłącza portal w Dolinie Orków (Ten Królestwa) - Shinsoo
/e threeway_war_open_gate2 0/1 - Włącza/Wyłącza portal w Dolinie Orków (Ten Królestwa) - Chunjo
/e threeway_war_open_gate3 0/1 - Włącza/Wyłącza portal w Dolinie Orków (Ten Królestwa) - Jinno
/e gold_trade_enable 0/1 - Włączenie/Wyłączenie sklepu z kruszcami
/e 815event 0/1 - Włączenie/Wyłączenie eventu Tanka (Z Tanka leci ucho oddajemy u NPC 20005)
/e manwoo 0/1 - Włączenie/Wyłączenie eventu Manwoo (U NPC 9009)
Opublikowano

No na początku myślałem, ze zwykły spis komend, ale kilka ciekawych znalazłem. Lajk :)

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Up@

Zobacz ile u mnie jest a zobacz ile tam jest, a po drugie to jest po niemiecku :)

Czyli wykonałeś swoją standardową pracę - zajebałeś, spolszczyłeś i "dodałeś" coś od "siebie".

#guwno.

Opublikowano

Up@

Człowieku co Ty pierdolisz, nawet nie wiedziałem że taki temat jest. Wszedłem 1 raz jak udostępnił go z4z0l

Topick@

Dziś może poszperam po niemieckich forach może coś znajdę o czym nie wiedziałem.

Opublikowano

Up@

Człowieku co Ty pierdolisz, nawet nie wiedziałem że taki temat jest. Wszedłem 1 raz jak udostępnił go z4z0l

Topick@

Dziś może poszperam po niemieckich forach może coś znajdę o czym nie wiedziałem.

Nie męcz się.

#guwno.

Opublikowano

Up@

Zobacz ile u mnie jest a zobacz ile tam jest, a po drugie to jest po niemiecku :)

No właśnie, tam jest tego więcej. Co z tego, że po niemiecku? Przecież Ty w swoim temacie opisałeś to, co wynika z nazwy komendy...

umarł

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...