Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RANKEDY

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZE WYTLUMACZCIE MI DLACZEGO JA DOSTAJE TAKICH IDIOTOW W TEAMIE ZE PRZEGYRWAM RANKED ZA RANKEDEM JUZ MOZE Z 15 Z RZEDU PRZEGRANY PROSZEEEEEEEEEEEEEE WYTLUMACZCIE MI TO -,-

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

nie lamie tylko moj team nie rozumie jak w to sie gra idzie sam na 5 pada i pisze na czacie "Xd" i co to kur.. jest ??

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

no ja nie robie takich bledow jak oni to pozdro przez 3 dni grania rankedow moze 3-4 wygrane reszta w dupe

Opublikowano

Jakbys gral lepiej to bys nie trafil do brazu czy gdzie ty tam jestes... Pamietaj ze to jest gra zespolowa i nie mozesz sie spinac za kazdym razem to wtedy specjalnie beda trollowac... Graj na luzie najlepiej z kims znajomym na ts czy skype to zawsze lepsze rozwiazanie... graj z kumplem Jungla-Mid Jungla-Top ADC-Supp

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

gram ciagle z kumplem no tylko ze ciagle sie trafiaja tacy ludzie ze po prostu maja w dupie to ze to ranked tylko padaja smieja sie z tego albo ida na przypal co bedzie to bedzie z nimi sie nie da dogadac w goldzie 5 jest gorzej niz w srebrze -,-

no i dodam ze na czacie nic a nic sie nie odzywam w ogole 0 flamu tylko oni miedzy soba sie spinaja caly czas i jak z takimi sie dogadac albo trafi sie polak i napisze mid or feed a jak ktos wezmie inny mida to on double mid i chuj graj z takimi albo heca w 15 min w jungli 0/9 no to wez tu kurr.. graj

jak 3 dni temu za wina dawalo mi po 20+ pkt to teraz pewnie za wina 5 pkt da to pier... te rankedy grac z zjebami samymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...