Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot of legends

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem ,że na bot of legends jest coś takiego jak autocastowanie comba ryze... I tutaj moje pytanie ,jak to działa, jak zainstalować same castowanie itd. itd.

Opublikowano

Wystarczy zaznaczyć skrypt w menu BoL'a, potem w grze nacisnąć Shift i tam sobie ustawiasz. Ustaw "Burst" na klawisz jaki chcesz, wtedy masz combo Q+W+E+Q w cel. W dziale Tutoriale masz opisane co i jak.

Opublikowano

Aha, dzięki...

A i jeszcze wytłumaczę dla tych którzy myślą "buuu cheater grać nie umie" grać umiem tylko wiem , co potrafi ryze tylko właśnie mój problem polega na tym ,że często nie ogarniam comba... Wiadomo teamfight wszystko szybko szybko, i castuje wszystko byle jak... I właśnie tutaj jest mój błąd :(.

Opublikowano

Słyszałem ,że na bot of legends jest coś takiego jak autocastowanie comba ryze... I tutaj moje pytanie ,jak to działa, jak zainstalować same castowanie itd. itd.

bot of legends to nie tyle co autocastowanie comba ryze, ale cheat, który pozwala ci na wgranie dowolnego (dostępnego) skryptu do każdej (dostępnej) postaci, w ustawieniach skryptu masz możliwość auto farmienia - auto lastity, robienie comba różnymi postaciami takimi jak ryze, katarina, akali itp. i inne duperele, nie da się wykryć uzytkownika tego bota, riot może nasrać sobie do ryja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...