Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Oszustwo

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zakupilem dzis cash chcialem go sprzedac a tu pisze domnie gracz FeniKs chcial obroze no to ja ja kupilem daje handel i ucieka potem przychodzi inna postacia i to samo mam ss czy tego kmiota moge zbanowac wysylajac ss do suportu?

a drugi noobowi dalem obroze przez magazyn gildijny i spierdolil czy ja jestem tylko taki debilem ze nikomu nic nieukradlem ?? i jak wyslalem juz zgloszenie do suportu ze mi niezaplacil to oddadza mi gold lub obroze a jego zbanuja?

Opublikowano

Z tego, co mówili to oszustwa nie są formalnie zabronione na PL-u, a cash sprzedajesz na własną odpowiedzialność. Jeżeli już sprzedajesz coś z IS to albo najpierw kasa albo przez handel. Jeśli był to wartościowy item taki, jak obroża to mogłeś zwyczajnie ją później wystawić na stoisku, pewnie ktoś by wziął. ;)

Opublikowano

ale na tym koncie niemialem handlarzaa pytalem sie na serwerowym da sie handlowac juz obrozami kazdy tak tak i kurde kupilem i w dupe jestem 450kk wolalbym wyzucic 2kkk do kosza niz jakiemus cwelowi dac 450kk

Opublikowano

z tego co wiem, to jest handel na wlasna reke i zwrotu nie dostaniesz

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...