Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Własny keylogger

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś napisać tutorial jak zrobić własnego keyloggera? Chodzi mi o takiego który automatycznie wysyła passy na emaila i jest niewykrywalny przez antywirusy. Mówię od razu że w programowaniu nie mam ŻADNEGO doświadczenia. Jeśli ktoś chciałby napisać to od razu bym prosił aby instrukcja była krok po kroku najlepiej ze screenami. Proszę nie podawajcie mi linków z innymi tutorialami, bo już wszystkie przejżałem i nic z nich nie zrozumiałem. Może być również gotowy keylogger tylko prosiłbym aby (jeśli ktoś poda swojego keyloggera) napisać jak go przeprogramować na inny adres email.

Opublikowano

MPCForum nie wspiera programów typu: Keylogger

Nikt Ci nie napisze Keyloggera na zamówienie, a jeśli napisze to już będzie po twoim koncie w LOLu, etc...

Wysyłanie passów na email jest bardzo złe, jak już to lepiej wysyłać je na daną stronę metodą GET lub POST

Opublikowano

Czy mógłby ktoś napisać tutorial jak zrobić własnego keyloggera? Chodzi mi o takiego który automatycznie wysyła passy na emaila i jest niewykrywalny przez antywirusy. Mówię od razu że w programowaniu nie mam ŻADNEGO doświadczenia. Jeśli ktoś chciałby napisać to od razu bym prosił aby instrukcja była krok po kroku najlepiej ze screenami. Proszę nie podawajcie mi linków z innymi tutorialami, bo już wszystkie przejżałem i nic z nich nie zrozumiałem. Może być również gotowy keylogger tylko prosiłbym aby (jeśli ktoś poda swojego keyloggera) napisać jak go przeprogramować na inny adres email.

w dziale .net sa tutki

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...