Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting serwera MineCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam do was pytanie znacie jakiś db i tani hosting sewerów minecraft? Najlepiej z jakimś komunikatorem głosowym np. TS3 . Jeżeli możecie dajcie kilka propozycji ;D

Opublikowano

Ja polecam takie :

CraftServe.pl

OwnSerwer.pl

FirebHost.pl

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Fibercraft.pl najlepszy ;D Testowałem u nich serwer 40slotów i bardzo ładnie chodzi ;D Dzięki za propozycje najlepsze polajkuje ;) Temat do zamknięcia

Opublikowano

@up:

Hostingi serwerów Minecraft, nie hostingi dedyków.

@topic:

Moim zdaniem najlepszy hosting to Slotex.pl

Pan wie o czym pisze?

Pan wie co to hostingi dedyków?( firma co daje za $ serwer dedykowany, inaczej DataCenter ) - datahouse.pl livenet.pl nephax.pl itd itp

A hostingi serwerów MC to wszystko wymienione wyżej ( firma, która na serwerze dedykowany uruchamia serwery MC).

Opublikowano

Polecam Ci Fiberhost.pl jesli placisz przelewem czy czyms

a Slotex.pl jesli smsem ( te same parametry itemshop i tak dalej

Przecież w fiberhost.pl masz płatności SMS :X ? i to bardzo wysokie stawki....

Opublikowano

Przecież w fiberhost.pl masz płatności SMS :X ? i to bardzo wysokie stawki....

Przelewem jest znacznie taniej ponieważ w naszym kraju(Polsce) przez "podatki" etc. coś warte przelewem 1zł płacimy 4-5zł :)

Jeżeli zamierzasz robić serwer, a wybrałeś już hosting radzę płacić przelewem, niż SMS-wyjdzie znacznie taniej, a i można wtedy pozwolić sobie na więcej przypisanego ramu do naszego serwera.

Opublikowano

Przelewem jest znacznie taniej ponieważ w naszym kraju(Polsce) przez "podatki" etc. coś warte przelewem 1zł płacimy 4-5zł :)

Jeżeli zamierzasz robić serwer, a wybrałeś już hosting radzę płacić przelewem, niż SMS-wyjdzie znacznie taniej, a i można wtedy pozwolić sobie na więcej przypisanego ramu do naszego serwera.

Ja o tym bardzo dobrze wiem :D ale to wszystko wina Tuska haha :D

Tak serio to polecam iść na tą pocztę i mieć spokój :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...