Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy ( hostujmy.pl)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym ściągnąć pewien bardzo ważny plik z hostujmy.pl niestety nie moge tego zrobic nwm niby to takie latwe a ja robie wszystko zgodnie z instrukcja robie ankiete i wyskakuje 2 pomyslalem zrobie 2 ankiete i wtedy pisalo dziekujemy i wygladalo na skonczona odczekalem z 10 minut i nic sie nie pobieralo na hostujmy.pl!!!! ( dodam ze plik sprawdzony )

Opublikowano

Bo to zwykłe fake nic z tego nie pobierzesz, pewnie pobierałeś jakąś gre która jeszcze nie weszła czy coś.

PS: ODŚWIEŻAMY CO 24H !

Opublikowano

DarmoCraft.**__kod_dostępu.rar

Myslisz ze to prawda ??:D Juz nie raz z takich serwisów pobierałem i zazwyczaj były to jakieś bezmyślne zdj. lub puste archiwa :)

?????

Opublikowano

okej dziękuje wam bardzo a mam takie pytanko czy jest jakis hosting w ktorym zaplace tanio w miare smsem tak zeby sie roznilo od innych ( 30 zł zazwyczaj i doladowuje tylko 15 , wiem ze rzadkie sa takie hostingi ale chodzilo by mi o to zeby zamiast doladowywania jakiegos portfela mozna bylo bezposrednio kupic server smsem)

i 2 pytanie - jak oszukac te darmocraft ? bo mozna zrobic poprzez wysylanie linka znajomym - pewnie nikt nie kliknie a napisze " ok , klikne " jak wysle ten link - czy da sie jakos oszukac te gowno ?

bo oferta nie powiem ciekawa a servery widzialem z tym darmocraft ip ( s5.darmocraft.costamcos np. )

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...