Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wyprzedaż funds

ZbychuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, co jestescie w stanie powiedziec o tej wyprzedazy - niby do 25% ale to jakies jaja zeby za 34zl psc bylo tylko ledwo 1k wiecej funds.

Opublikowano

No niby tak, ale EA zawsze funduje nam Funds w jakieś ważniejsze dni. Nie jest to dużo, ale coś jest. Nikt cię nie zmuszą do kupna ;) Ciesz się, że w ogóle dają takie wyprzedaże :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Fakt, coraz częściej EA daje te promocje (kapitan oczywisty :P) ale mogliby chociaż kilka bugów poprawić. Nie bardzo się orientuję ale czy dalej jest ten bug z tym samochodem na statku na BB? Trochę słabo ale co poradzić. Może to opłacalne ale ja nie zamierzam wydać na tę grę ani złotówki więcej. Mogliby już dać też lepsze prezenty za doładowania

(jakaś głowa w klatce wtf?)

Opublikowano

@UP

Nie, chyba już nie ma tego buga ;) Jakaś nowość ^^

@TOP

Szkoda, że nie dają prezentów na te smsy ... Swoją drogą, rzeczywiście mogliby zająć się tymi bugami, a nie jakimiś pierdołami ... ;) Bez tych prezentów przeżyjemy.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Dlaczego nie dają premi/prezentów za sms ?:

- O ile przy płatności kartą/paysafe cardem, EA dostaje ~90% płaconej kwoty (z vatem ok. 70%), to za sms dostają ~50% (z vatem ok. 30%). EA o tyle jest dobre, że za sms dają pełną stawke - (za 25 zł - 10k funds, podobnie, jak za psc - 20 zł - 10k funds). W innych grach, za 25 zł zgarnął byś 5k funds sms.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...