Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][Najlepszy survival+factions][Ogarniete pluginy][60 slotów][Ogarnięta administracja]Serwer z pasją

Radowiciak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G97AxVL.png?1

Adres IP: wuel-craft.maxc.pl:2100
Typ serwera: [Factions] [survival]
Sloty: 60
Zwierzęta: Tak
Potwory: Tak
Nether: Tak
PvP: Tak
Premium: Nie
Biała lista (WL): Nie
Wersja MineCraft'a: 1.5.2
Serwer Mumble 1.2.4 IP: W budowie.

WaFQ97P.png?1

Pluginy mamy dobrze dobrane i skonfigurowane,

które umilają grę na serwerze

No to Essentials, Authme, WorldGuard, WorldEdit, i

wiele wiele innych.

ny9TWLD.png?1

HeadAdministracja: Radowity, ProFilipPro

Administratorzy serwera:

Moderatorzy: Pozzy

OhNzODl.png?1

Witajcie,

Witam , to moja 2 reklama chciałbym was zaprosić na serwer survival+factions. Możesz znaleźć na nim ogarniętych graczy pograć z kumplami :)
Serwer to jest dedyk na którym lagów nie ma wejdź i sprawdź .Otwieramy konkurs na vipa ,zapros jak najwiecej osob na serwer i zglos sie :)
Napisz podanie o budowniczego ,albo kidmoda!
MOJ KONTAKT skype radowity1
SZUKAMY KIDmodów i budowniczych
Co umiesz:
Mikro:
Szacunek do gry i graczy:

:)

Opublikowano

Nie polecam serwera, ze względu na własciciela Radowiciaka podaje się za 18 latka a tak naprawdę zachowuje się jak 12 i do tego okrada ludzi, gdyby ktoś nie wierzył pw mam dowody;)

imetin_logo.png

Opublikowano

Mam dokładnie całą nasza rozmowę na ts3 nagrana i na GG, jak sprzedawałeś mi swój stary serwer, gdzie ja wysłałem pieniądze a serwera do tej pory nie zobaczyłem,mam również świadków:)

imetin_logo.png

Opublikowano

Polecam serwer , godny poswiecenia swojego czasu :D , gram od samego początku , na serwerze nie ma zadnych lagow bugow , serdecznie zapraszam i jeszcze raz polecam :D

Opublikowano

Jakim profilu mam takie gg? Bo tuttaj w ogóle gg nie mam :)

Dobra już tu mi nie spam , chcesz coś to pw wyjaśniaj sobie co chcesz , a tutaj spamu nie róbmy :) Pozdro. i zapraszam na serwer

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem "Na Twoim forum". I tak już się nie wykręcisz, jak ktoś nie będzie wierzyć to doślę cała rozmowę. Powiedziałem Ci, po zablokowaniu mnie na wszelakich komunikatorach, że Ci nie odpuszczę.

@Edit

skoro to nie Twoje GG , to dlaczego i na skype mam bloka, na tym numerze GG, Twoim drugim Gg i forum? Zbieg okoliczności? No chyba nie wszędzie gdzie był poruszany temat tego serwera na owych komunikatorach dostawałem bloka <3

imetin_logo.png

Opublikowano

Kolego , jakim forum . Możesz podać mi linka ?

Nie na skype napewno nie masz bloka ,a żadnych forum nie mam . Bloka moglłeś dostać za co innego . Ale już tu nie spamie , bo warnów niechce dostac:)

Opublikowano

Mpc zabrania, podawnia linków reklamujących inne fora, aha i pozdrów Brata który mnie ostatnio za Ciebie przepraszał że ma złodzieja w rodzinie. ;)

I chyba na tym skończę jak ktoś będzie chciał więcej dowodów niech wali na PW, jedynie ostrzegam że ten serwer może być super extra ale jego własciciel to zwykły złodziej, także nie radzę od niego nic kupować.

imetin_logo.png

Opublikowano

Aha , mój brat który ma 7 lat i nie gra w żadne gierki Cie przepraszał , no no ciekawe. A złodziejem może i Ty jesteś i mnie tu nie oczerniaj:) Bo nikomu nigdy nic nie ukradłem :)

Opublikowano

Dowody dostałeś czarno na białym, Twój braciszek gra w LoL'a djSk0ti czy djskoti ;) Sam mnie 2 dni temu przepraszał za Ciebie wstyd.;)

imetin_logo.png

Opublikowano

JA tu nie widze dowodów , żadnych po 1 nie moje gg , po 2 niewiem jakie forum , po 3 od niczego sie nie wykrecalem:) Bo to nie ja pozdrawiam :)

//edit po prostu smiech na sali , niech na to spojrzy jakis administrator..

Opublikowano

Kurwa z jakiej racji KidMod PoZZZy okrada mi enderchesta???????Bo co bo okradłem gildie 5kelo ????

Ja pierdole i jeszcze dopisał tabliczke na spawnie ze nie mozna okradac gildi.....

Radowity ogarnij go..

Pozdrawiam Profesorek1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...