Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym szybko wyjdę z brązu?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Popraw farmę.

2. Nie graj Shaco, bo w TF twoi grają 4 v 5.

3. Nie graj teemo, to samo co up.

4. Katarine bierz tylko wtedy, jak enemy ma słabe cc.

5. Staraj się nie flame'ować team, wyzywaniem nie wygrasz, a wręcz przeciwie

@topic

irelia/lux (tak, właśnie ona),lee,heca

Sam mam ten "Brąz", ale w ostatnie 2 tyg. wybiłem się tymi postaciami o 4 dywizje i ani 1 nie spadłem.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

złą passę serio ? Wpierw naucz się grać, potem graj rankedy. Teemo pod runaan, katarina pod RoA wtf o0 . Na adc raczej bierze się barriere, nie jestem tego pewnien, ponieważ gram tylko jungle. Miałem konto gold 5 chyba, i dostałem perma teraz wbiłem znów 30 i popatrz sobie na mój profil:

http://www.lolking.net/summoner/eune/33855145

Ostatnich 2 rankedów jeszcze nie ma ale były 2x win.

Nie graj teemo

Moim zdaniem nie jest to tak straszny pick, jeśli ktoś nim umie grać a mało takich, pickują teemo bo myślą że kontra na dariusa a potem składają jakieś runaany i inne ścierwa na dodatek feedując eh...

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

A dostanę jakieś rady co poprawić?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

farme

np na kacie zle skladasz te itemy

graj postaciami które są przydatniejsze do tfow a nie jakiś teemo lub szako

90 farmy w 32 minucie bez komentarza

Opublikowano

Picki: Ryze, Hecar, Nasus, Lux,

Ostro popraw farme.

I ogólnie popraw buildy:

• Nie graj hybrid Teemo, lepszy AP.
  • Nie buduj Shaco pod glass canon.
  • Nie kupuj RoA na katarinie (useless mana)

Zrób normalne masterki, bo na lolkingu widac, że masz 1 strone z AD masterkami podpisaną Lux i nic poza tym.

Kup runy, bez nich nie graj.

Opublikowano

Teemo z berkami ( to jeszcze ujdzie, ale pozniej... ) i huraganem jako first item.. Ty chcesz wogóle z tego bronze wyjść? nie wydaje mi się. Poza tym nie graj tym syfem tylko kup sobie coś przyzwoitego

RoA na katarinie to Core item, nie zapomnij też złożyć maramuny i archangela

W przeciągu 10 meczy, farma przekroczyla tylko 2 razy magiczna liczbe 100

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jak patrzę na tą match history to wiem że nigdy nie wyjdziesz z brązu, zostaniesz tu do końca sezonu chyba że nagle dostaniesz olśnienia i w końcu zaczniesz coś grać.

Opublikowano

Wiem że farma nie urywa dupy... Teemo fajnie się grało na normalach ale już się domyśliłem do czego się nadaje na rankedach... Polecacie pierwsze pograć normale żeby wbić runy i champy a potem ranked?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wiem że farma nie urywa dupy... Teemo fajnie się grało na normalach ale już się domyśliłem do czego się nadaje na rankedach... Polecacie pierwsze pograć normale żeby wbić runy i champy a potem ranked?

Tak, żeby grac ranki trzeba miec chociaż większosć run i najlepiej minimum 3 mocne picki na każdą linię.

Opublikowano

No jak nie masz run to chyba nawet napewno bedziesz musial na nie uzbierac jak zamierzasz grac rankedy, chyba, że jesteś jakiś pro, że nawet bez run uda ci się wygrywać bitwy... a champy to po prostu musisz mieć gdzieś po 2 na każdą linie, a może nawet 3, a to jest bardzo łatwe do zrobienia bo jest dużo champów które nadają się na 2, 3 linie... większość solo toperów na przykłąd jest dobra na jungle i takie tam

Opublikowano

Zrób sobie min. 300-400 winów, pooglądaj streamy, zainstaluj lol recorder i dopiero ZASTANAWIAJ SIE nad rankedami

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Na bronzie masz staty:

1;9;1

2;12;6

1;9;5

0;2;2

4;5;3

0;4;2

5;11;2

Średnia farma to z 80 na 30min...

I ty chcesz wyjsc z bronzu? Pierw naucz sie ugrac swojego lane i farmic, bo nie potrafisz

League of Legends

Opublikowano

ja tam w bronzie wybijam się kassadinem na midzie i Vi na jungli jeszcze 2 dni temu bronze 4 teraz 1 mecz wygrany i bronze 2. A co do autora to sie nie wybijesz i będziesz szedł w dół jak już nie jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...