Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Janna Vs Inny Support do 3150.

Cziter03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam sone. Aury, dobra do agresywnej gry, heal, harras, ulti idealne do tf. IMO jeden z najlepszych supportów.

Opublikowano

Leona - tons of cc's. Stun z Q, armor+magic res. z W, snear z E, aoe ult ( stun+slow ) w dodatku tankowata. Dobra do early game jak i do late. Możesz nią lecieć nawet do jungli czy na topa :D

Dowody ! Uważam że Leona jest najlepszym supportem :D

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

- Ogromna ilość tarczy (Rzucona z mantrą daje tarcze każdemu w okolicy)

- Coś ala stun z tej wiązki (Rzucona na sojusznika przyśpiesza jego szybkość poruszania się

- Q dosyć spory dmg (Rzucony z mantrą spowalnia i zadaje obszarowy dmg)

Opublikowano

Polecam blitza. U mnie każdy ranked, kiedy tylko dorwę tą postać = win. Wystarczy dobrze celować grabem i wardować, jak każdym supportem.
Kolejnym supportem którego polecam to Taric( a najlepiej różowy). Mam nim prawie 50 rankedów wygranych i rzadko się zdarza, żeby przegrać nim linie. W daje mu armor, posiada heala i stuna. Ulti jest świetne w early, chociaż w late już trochę gorsze. Jeżeli pamiętasz o wardach i dobrze stunujesz Tariciem wygrasz linie bez względu na to, jakiego masz ADC.

Opublikowano

Polecam blitza. U mnie każdy ranked, kiedy tylko dorwę tą postać = win. Wystarczy dobrze celować grabem i wardować, jak każdym supportem.

Kolejnym supportem którego polecam to Taric( a najlepiej różowy). Mam nim prawie 50 rankedów wygranych i rzadko się zdarza, żeby przegrać nim linie. W daje mu armor, posiada heala i stuna. Ulti jest świetne w early, chociaż w late już trochę gorsze. Jeżeli pamiętasz o wardach i dobrze stunujesz Tariciem wygrasz linie bez względu na to, jakiego masz ADC.

no ta free baron buff słaby w late :X

Proste że Sona, Aktualnie tier God support obok Thresha

Opublikowano

no ta free baron buff słaby w late :X

Proste że Sona, Aktualnie tier God support obok Thresha

Zgadzam się, od siebie dodam że oczywiście Leona. Ładnie inicjuje i broni ad carry. Po za tym imo taric słaby. Ma stuna i przeciętnego heala. Diveuja ci ad carry walisz stuna heal i czekasz czy uda się dive czy nie. Teraz nami z buffem jest ofc genialna. Ma najlepszego heala w całej grze z supportów nie robiona pod ap. Troszkę słaba pasywka . O kórde wyminiłem postacie za 6300. fak.

No ale jak za 3100 to Sona i Janna ale to tylko po przegraniu 100 gier jest dobra. Poniżej same normale.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...