Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vi & Maokai

xXxCysieKxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Aktualnie w wyprzedaży mamy te 2 postacie i zastanawiam się nad kupnem którejś z nich, a może nawet obydwu.

Wiem, że obie nadają się jak najbardziej do jungli, ale czy na jakiś innych liniach też dają radę ?

Prosiłbym również o wypisanie + i - danej postaci i czy w ogóle opłaca się ja kupić.

Z góry dzięki.

Pzdr.

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Opublikowano

vi daje rade na topie, a maokai na supporcie a nawet na midzie z teleportem.

+maokaia bo jest to mój main więc znam go bardzo dobrze to:

+niby darmowe wardy z E

+zajebiste ganki z snearem

+gdy blisko stoisz przeciwnika ma podrzut z Q, który może przerwać ulte fiddla/nunu

+ulta jest cudowna, nie ma dużego cooldownu, chroni team a ponadto robi duży dmg gdy ją zamekasz

-potrzebuje blue przez całą grę moim zdaniem

A i zapomniałem o zajebistym pasywie który w teamfighcie trzyma cię przy życiu jeśli auto atakujesz

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Vi jest dobra na topa, mida i jungle, co trzeci atak masz armor pen., ławą ucieczkę z Q i poke i push z E. Ulti jest świetne-klikasz na enemy adc i jeśli koledzy z teamu Ci pomogą to go szybko zejmiecie z linii. Ogólne bardziej mi się podoba Vi ^^

4gn9yu.jpg

tumblr |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...