Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co warto kupić za tą kwotę?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do dyspozycji 6000funds i nie wiem co kupic mam Gunnera na Royal i chce kupić jakąś fajną broń zastanawiałem się nad:

• Samosterująca giwera homera
  • Bojowe ramie mosiężnego zginacza
  • projektor omega
  • Dzwiekowy wybuch steav'a

I mam takie bronie w EQ M249 (na daleki) i strzelbe najgorsza :( więc sprzyda mi się coś na sredni lub bliski

DAJE LIKE ZA POMOC! :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Super szwajcar lub m249 na krótki + pogromca, czołgów

A coś z tych broni które podałem ?? pogromce mam :P

Opublikowano

Słyszałem, że bojowe ramie jest ok. Dźwiękowy wybuch steva to chyba to samo co subwoofer siergieja, czyli wolna strzelba na daleki. Bardziej opłaca ci się kupić projektor,ale ja bym poczekał na promocje.

Opublikowano

Słyszałem, że bojowe ramie jest ok. Dźwiękowy wybuch steva to chyba to samo co subwoofer siergieja, czyli wolna strzelba na daleki. Bardziej opłaca ci się kupić projektor,ale ja bym poczekał na promocje.

Okey :D thx za pomoc LIKE LECI! i temat do zamkniecia

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiesz co, to zależy. Jeżeli nie wyrabiasz się, i przeciwny strzelec zabija cię z MaxWella, to wybierz projektor. To laser OP. UWAGA: Jeżeli to kupisz, mogą cię wyzwać: Laser Noob, OP gamer, funds cheater (hacker też), rich child. Jeżeli lamisz z celem, i na końcu wygrywasz z 5 HealPoints, to polecam ci Homera. Wycelujesz, a wszystkie strzały polecą w typka. (Mogą cię wyzwać tak samo, tyle że pewnie jakiś nerd wyzwie cię od "nedr arhcwr"a). Jeżeli wyglądasz kijowo, i nic nie możesz fajnego znaleść, weź sobię ramie mosiężnego zginacza. Fajnie się obraca, ale zawsze ktoś powie, że jesteś epileptykiem i wziąłeś to dla adrenaliny, albo masz autyzm i to cię bawi. Jeżeli pomogłem, dodaj mnie. Nick taki sam jak HeroName ;) GreeVGGPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...