Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Różnice w ofertach SB na 2 różnych kontach

skaar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Posiadam konto na NFS world od około 2 miesięcy. Jeśli chcę kupić SB, mam np. ofertę za 80zł -> 17500SB + jakieś tam bonusy (nie jest to istotne). Jednak jakiś czas później stworzyłem dodatkowe konto, gdzie za 80 zł mogę kupić 26700 SB + prezenty.... Trochę podziałało jak kubeł zimnej wody. Wiem, że raczej nic się na to nie poradzi, poczytałem trochę, że EA wprowadził taką losowość przy zakupie SB np. na prezenty, ale chciałem zapytać, czy wy macie podobną sytuację, i ot, z ciekawości, zapytać, ile SB wy możecie kupić za np. 80 zł?

Opublikowano

Tak, oferty (prezenty) przy kupnie SB są losowe. Czasami na niektórych kontach są lepsze prezenty, a na 2 gorsze.

Ceny są zawsze takie same, ale czasami jest ileś tam % gratis.

Jeszcze nikt nie rozkminił tego jak działa system ofert/prezentów przy zakupie SB.

Opublikowano

Pisałem o tym w jakims temacie że właśnie na kącie na którym gram mam ofertę 200zł-50k sb a na nowym kącie 80zł-26k sb+ możliwość zmiany prezentu. Jest to jakieś chore że jeden może płacić mniej od drugiego.

Opublikowano

Wiesz wydać kasę na 1 kącie i teraz od nowa miałbym wydać kasę to mam gdzieś to;) ale jest to jakas glupota z tym płaceniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...