Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Osoby mającej serwer na sored.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szukam osoby posiadającej serwer na sored.pl ponieważ chciałbym poznać jej opinię odnośnie tej firmy bo mam zamiar kupić u nich serwer :)

Proszę o nie wypowiadanie się osób,które nie mają tam serwera!!!

Opublikowano

Miałem tam kiedyś serwer 4GB RAM.

Wszystko w miarę ładnie chodziło, serwer 50 slotów + TS3 z tego co pamiętam. Lagów nie było, mają tylko niekiedy problemy z przeciążeniem procesorów... ;)

Ogólnie polecam, ale trochę drogo. Bardziej opłacalne np. OVH! :)

Opublikowano

Tak, SoRED jest dobrym hostingiem. Nie mam tam serwera, jednak miałem. Uważam, że jest to najlepszy hosting dedyków.

Nie jakiś CaftServe, gdzie Cię ograniczają. Dają Ci 4GB RAMU, które uciągnęłyby 60graczy, ale jesteś ograniczony, w dodatku słaby kontakt. Raz czekałem na odpowiedź 10dni.

Bierz SoRED bez zastanowienia. To najlepsze serwery, jest drogo, ale dają Ci domenę, stronę serwera, ts3 i wiele więcej. Jakby mój serwer już nie stał na ovh, to tam bym miał serwer :)

Oczywiście ovh jak dla mnie jest tak samo dobrą ofertą jak SoRED, jednak SoRED posiada wiele dodatkowych opcji.

Jak masz wątpliwości, to bierz ovh, bo sam tam mam 32GB ramu.

@up:

Wreszcie ktoś, kto zna ovh i je docenia :)

343731479829004887779.png

Opublikowano

@UP

Hehe, OVH chyba najbardziej znane z hostingów dedykowanych (nie mylić z hostingiem serwerów MC) także trudno go nie znać. ;)
Hosting bardzo dobry, dyski SSD w niektórych ofertach, mocne procesory i w dodatku nie jest bardzo drogo, tylko gorzej jest jak ktoś Ci puści DDoSa...

Wtedy mają to, że tak powiem w dupie i zabierają maszynę, przynajmniej z tego co słyszałem.

Sprawdź jeszcze koniecznie ten hosting : https://www.sprintdatacenter.pl/5/serwery-dedykowane

Nie wiem, czy nawet nie lepszy od OVH. Lepsze zabezpieczenie przed atakami DDoS, lokalizacja chyba w Polsce, support bardzo dobry. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...