Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek Co i jak

xermo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne jest już sporo takich temtów, ale jednak zdecydowałem się na własny. Chodzi mi o jakieś informacje dla nowego gracza co i jak

np jakim czołgiem zarabiać, jaki czołg doskonalic i ogólnie jak do tego dążyć. Jak narazie udało mi się wykupic czołg o nazwię M2 Medium Tank. Proszę o rady w komentarzach. Dodam, że nie chcę wysyłać żadnych sms'ów na jakieś monety czy pkt.

Gdyby ktoś był by chętny do wspólnej gry proszę wysyłać wiadomośći na pw lub dodać do znajomych w grze mój nick to N3xT98.

Pozdrawiam Xermo

Opublikowano

Zarabiać czołgiem premium. Kup go sobie za PLN. Na początku raczej nie ma potrzeby do zarabiania. Graj i expij. Wbij czymś 7 tier i później z kasą się męcz. Czym grać? Polecam na początek czołgi ciężkie ,żeby trudno nie było. Buduj tabelę ,aż do IS'a 7. Z resztą jak tam chcesz ;)

Opublikowano

Taak będzie dawać powyżej 100złoty na pieprzony jeden czołg, który okaże się dla niego gównem którym nie będzie umiał grać i strata kasy. Na początek polecam Ci ZSRR czołgi ciężkie Kw1 Kw1S i tak dalej, idiotycznie łatwe. Zarabiaj hmmm zdobądź najpierw kw1 i nim możesz zarabiać, później kupić jakiś następny 5 tier i tak dalej, kup z 5 czołgów 5 tieru i możesz zarabiać :P M2 Medium to chyba 2 albo 3 tier więc nie musisz zarabiać jeszcze :P To jest med więc flankuj przeciwników, ponieważ ma haubicę i jak w tył pierdykniesz to będzie fajnie :D Fajne drzewko to jest, choć m2 medium troszkę słaby, ale później M3 Lee, który nie jest słaby, a następnie sherman i sherman jumbo które są bardzo dobre :) M4 shermanem też można zarabiać :)

Opublikowano

Widze że koledzy up napisali że rosjanie a ja ci powiem usa :)

A dokładniej taka droga

M3Lee->M4->M4A3E2 i robisz 2 linie za jednym zamachem.

Tu polecam ci zostawić sobie M4 lub jego opancerzonego brata (M4A3E2) możliwe że jeszcze w tym tygodniu wrzuce tuta o nim.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja polecam pójść w USA również. Sam tak zrobiłem i nie żałuję. Moja najbardziej rozwinięta linia. Medy są bardzo fajne i polecam przez to pójść tak: T1 Cunningham->T2 MT->M2 MT->M3 Lee (gówno)->M4 Sherman i tutaj ->M4A3E2 Jumbo oraz M4A3E8 Easy 8. Czemu polecam oba?

Otóż z Jumbo pójdziesz sobie w HT, a z Easy8 możesz pójść do TD. Do tego na Easy8 masz piękny przykład MT USA. Nauczysz się nimi grać na nim, bo gra się nim łatwo i przyjemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...