Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gunner Skille

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,przeczytałem troszkę postów na temat skilli dla Gunnera,ale dalej mam mały dylemat.

Na razie maxuję "Szaleńczy Ostrzał".I zastanawiam sięco dalej.Myślę nad FF(FastFeet).

I został 2 dylemat z brońmi.Chodzę z M249 i Uber Plecodrap,ale czy jest coś lepszego ?(Zakładałem takowy temat,ale teraz chodzi mi po glowie coś innego)

Coś lepszego mam tu nie tylko na mysli te bronie,ale czy Shotgun dobrze sięsprawdza.

To na tyle.Podsumowując:Skille i Bronie.

Opublikowano

Na co ci 2 bronie sr? I ff to szaleńczy ostrzał,a nie fast foot- to nazywa się leg it.

Tak,shotguny są dobre na dalekie i na bliskie, ale radzę, abyś kupił broń na długi + rpg.

Opublikowano

To tak ja bym ci polecił w ogóle nie ruszać skilla bohaterska tarcza bo jest zbugowana, a teraz maxuj leg it bardzo przydatne i w między czasie możesz dodawać np 3 pkt do wybuchającej beczki.

Co do broni to masz dobry zestaw tylko pytanie czym wolisz grać? Dual SG czy Dual MG ew. MG i SG (ja używam tego trzeciego).

Opublikowano

Przed chwilą oglądałem twój profil, i powiem, że Skilli masz nie ruszać - to nie jest rozkaz, tylko moje zdanie ^^ Masz identyczne rozdanie umiejętności, jak Amcor na swoich 3 nowych montażach :D

Broni, też nie zmieniaj, ponieważ nie ma potrzeby. Lepszych nie dostaniesz. A sg sprawdza się dobrze na każdy dystans. Jeśli chcesz, możesz spróbować z dualami ;)

@3UP

On ma broń na daleki i krótki dystans, więc nie doradzaj kupna kolejnego mg xD

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ok.Bronie zostają,teraz pakować full w Leg It :) Następnie troszkę w beczke,a co z Pożeraczem Granatów ? :P

Opublikowano

@UP

Wystarczy na poziomie 1. Nie będziesz go używał zbyt często - w walce z innymi Gunnerami czy czołgiem ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Bierz beczkę,bo rzucasz w grupkę ludzi + rpg i przynajmniej jeden frag.

Opublikowano

Bierz beczkę,bo rzucasz w grupkę ludzi + rpg i przynajmniej jeden frag.

Tak to prawda tylko nie zawsze idzie zdążyć bo jak dwóch gunnerów i mandos to raczej nie da rady ale z zaskoczenia/ od tyłu jak najbardziej.

@top

Ja mam ff na 5 kega 4 i legita na 5

Opublikowano

Chyba, że masz granatnik w maszynowym. Mi dobrze się gra 3ff,2hs,2keg i 2leg. Bardziej denerwuja mnie noobbashe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...