Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mody urozmaicające grę

MusialemNo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!
Niedawno obejrzałem filmik prezentujący paczkę modyfikacji "Delbox". Paczka niesamowicie mi się spodobała, ale jeszcze nie wyszła więc postanowiłem stworzyć ją na własną rękę. Wrzuciłem te wszystkie mody, wzorując się na jego odcinkach, ale wciąż mi mało. Szukam jakichś naprawdę fajnych modów. A i takie pytanko. Dlaczego jak zabiję jakiegoś moba, to inne moby i przedmioty szybko pojawiają sie i znikają ale tylko na chwilę, a rei's minimap powiększa się i pomniejsza?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Poprostu niektóre mody niewspułpracują ze sobą tak jak xray i reis minimap.na początek rób mniejsze paczki i po dodaniu moda odrazu pacz i rób kopiezapasowe. (zainstaluj starą wersję delbox jeśli jest-nieznam- i sie sugeruj na niej jak sie da :D)

mhmm...?

co jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...